طريقه عمل البروفيترول لشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 02\09\2016 _حلقه يوم الجمعه 2 سبتمبر 2016)
اسم الوصفه\\\\\البروفيترول
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
2\1 لتر ماء مغلى
200 جم زبدة
5 جم ملح
5 جم سكر
300 جم دقبق
6 بيضات
5 جم فانيليا
(الصوص)
250 مل لبن دافئ
50 جم عسل جلوكوز
550 جم شيكولاته دارك
50 جم كاكاو
50 جم زبدة
(بسكويت التيوليب)
100 جم ابيض بيض
100 جم زبدة
100 جم سكر
100 مل لبن
150 جم دقيق
5 جم ملح
5 جم فانيليا
&& طريقه تحضيرالوصفه&&
1- فى اناء على النار فى ماء مغلى نضيف سكر وملح وزبدة ولمه يغلى نضيف الدقيق ونقلب بسرعه لحد ما تعمل عجينه ونرفعها من على النار ونسيبها تبرد شويه
2-ونضيف البيض بيضه بيضه ونضيف الفانيليا ونضع العجينه فى كيس حلوانى
3- ونجيب صاج وندهنه سمن او زيت ونمسحه بمناديل مطبخ ونقطع فى العجينه بشكل دائرى او اصابع
4-وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه ( يرجى عدم فتح الفرن علشان متهبطش منك زى الكيك )
5-نحشى باى حشو ايس كريم او كاسترد او كريم شانيته( نعمل فى فاتحه من القاعده ونضع الحشو فى كيس حلوانى ونحشى البروفيترول)
6-فى اناء على النار فى لبن ونضيف عليه عسل جلوكوز ونقلبهم مع بعض ونضيف شيكولاته ولمه الشيكولاته تسيح خالص ونضيف عليها كاكاو وزبدة ونقلبهم مع بعض كويس ونرفعها من على النار
7-فى طبق التقديم نرص البرفيترول ونرش عليها صوص الشيكولاته
5-نحشى باى حشو ايس كريم او كاسترد او كريم شانيته( نعمل فى فاتحه من القاعده ونضع الحشو فى كيس حلوانى ونحشى البروفيترول)
6-فى اناء على النار فى لبن ونضيف عليه عسل جلوكوز ونقلبهم مع بعض ونضيف شيكولاته ولمه الشيكولاته تسيح خالص ونضيف عليها كاكاو وزبدة ونقلبهم مع بعض كويس ونرفعها من على النار
7-فى طبق التقديم نرص البرفيترول ونرش عليها صوص الشيكولاته
طريقه عمل بسكويت التيوليب\\\\
1-فى الميكسر نضيف الدقيق والزبدة والسكروملح وفانيليا والبيض واللبن ونخفقهم مع بعض حلى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونسيبها ترتاح نصف ساعه
2-ونجيب صاج وندهنه سمن ونفرد عليه العجينه وندخلها الفرن تاخد اللون الذهبى الغامق ونضعها فى فورمه ونسيبها تاخد شكل فورمه قالب الكيك
3-ولمه تبرد نرص فيها بروفتيرول ونرش عليها صوص شيكولاته
4-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل البروفيترول بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, البروفيترول للشيف حسن,مقاديرالبروفيترول للشيف حسن , البروفيترول للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه البروفيترول بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل البروفيترول
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,البروفيترول بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر سبتمبر,
حلقه اليوم 02\08\2016,حلقه يوم الجمعه 2 سبتمبر للشيف حسن,حلقه الجمعه
2 سبتمبر للشيف حسن,حلقهالجمعه
02-08-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
02\08\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطيخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,وصفات شم النسيم,جرانيتا,بهارات,فاكهه مجففه, وصفات رمضان,لبن رايب,كعك العيد ,بسكويت العيد,بيتى فور, الغريبه,البرازق,المعمولريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,وصفات شم النسيم,جرانيتا,بهارات,فاكهه مجففه, وصفات رمضان,لبن رايب
0 التعليقات:
إرسال تعليق