اعلان

الاثنين، 26 فبراير 2018

طريقه عمل عجينه البيتزا الايطالى والامريكى للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر


طريقه عمل عجينه البيتزا الايطالى والامريكى للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
اسم الوصفه\\\\\ عجينه البيتزا الايطالى والامريكى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


(العجينه الايطالي)
1 كيلو دقيق
20 جم خميرة
40 مل زيت زيتون
40 جم عسل ابيض
5 جم زعتر بودره
5 جم روز مارى بودر
480 مل ماء
10 جم ملح
( العجينه الامريكى)
1 كيلو دقيق
20 جم خميرة
20 جم ملح
10 جم سكر
100 جم بيض مخفوق
50 جم زبادى
5 جم محسن خبز
400 مل ماء
(الصوص)
40 مل زيت زيتون
200 جم بصل شرائح
25 جم ثوم شرائح
500 جم طماطم مبشورة
520 جم صلصه
5 جم ملح
5 جم فلفل
1 مكعب مرق
5 جم زعتر
5 جم روزمارى
150 مل شوربه
25 جم ريحان مفروم
( صوص بارد)
250 جم طماطم مبشورة
50 مل زيت
75 جم صلصه
5 جم زعتر
5 جم روز مارى
5 جم ريحان
10 جم ملح
10 جم سكر
10 جم فلفل


&& طريقه تحضيرالوصفه &&


لعمل العجينه الايطالي\\\\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وخميرة وروزمارى وزعتروزيت زيتون وعسل ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك 5 سم
- ونجيب صينيه وندهنها زيت ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص ونضع عليها اى حشو مشروم او فراخ او لحمه مفرومه او جبن وندخلها الفرن
- وتقدم وبالف هنا

لعمل العجينه الامريكى\\\\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق وملح وخميرة وسكرومحسن خبزوزبادى وبيض ونخلطهم مع بعض ونضيف ماء ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات وفى بوله ونرشها دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونسيبها تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك 5 سم
- ونجيب صينيه وندهنها زيت ونضع فيها العجينه ونخرمها بشوكه ونضعها فى مكان دافى تخمر نصف ساعه ولازم نغطيها ونضعها فى مكان دافئ ونضع عليها صوص ونضع عليها اى حشو مشروم او فراخ او لحمه مفرومه او جبن وندخلها الفرن
- وتقدم وبالف هنا

لعمل الصوص\\\\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مببشورة ونتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق وزعتر وروزمارى وزيحان مفروم ونقلبهم مع بعض ونضيف شوربه ونسيبها تتسبك على نار هاديه

لعمل الصوص البارد\\\\\\
- فى بوله نخلط طماطم وزيت وصلصه وزعتر وروزمارى وريحان وملح وفلفل وسكر ونقلبهم مع بعض ونقلبهم مع بعض
- وتقدم وبالف هنا وشفا



طريقه وصفه عجينه البيتزا الايطالى والامريكى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر,  وصفه عجينه البيتزا الايطالى والامريكى للشيف حسن,مقادير وصفه عجينه البيتزا الايطالى والامريكى للشيف حسن ,  وصفه عجينه البيتزا الايطالى والامريكى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه  وصفه عجينه البيتزا الايطالى والامريكى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه 
عجينه البيتزا الايطالى والامريكى
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه عجينه البيتزا الايطالى والامريكى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,




0 التعليقات:

إرسال تعليق