اعلان

السبت، 20 فبراير 2021

طريقه عمل كنافة بالفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل كنافة بالفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
2 ونصف ملعقه سمن سايحه (60 جم)
نصف كيلو كنافه(500 جم)
نصف كوب سكر بودر(100 جم)
نصف كوب سمن سايحه(100 جم)
(الحشو)
2 ونصف كوب عصير فراوله (500 مل)
نصف كوب كريمه طهى(100 مل)
ربع ملعقه فانيليا(5 جم)
ملعقه ونصف نشا(35 جم)
2 ونصف ملعقه ماء مثلج(60 مل)
مكعبات فراوله
( الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 جم)
كوب وربع ماء(300 مل)
ربع ملعقه ملح ليمون(5 جم)


&&طريقه تحضيرالوصفه&&


لعمل الشربات\\\\
- فى اناء ندوب سكر وعسل جلوكوز فى ماء ونرفعه على النار وبعد الغليان لمدة 12 دقيقه نضيف ملح ليمون ياخد غلاوتين ونرفعها من على النار ونسيبه يبرد خالص

لعمل الكريمه\\\\
- فى اناء على النار نغلى عصير الفراوله وكريمه طهى ونضيف فانيليا, وفى ماء ندوب النشا ونضيفها على اللبن مع التقليب المستمر حتى الحصول على القوام المطلواب
- فى بوله نفرم الكنافه ونسيبها فى المطبخ نصف ساعه
- فى بوله نخلط كنافه وسكر وسمن ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونضع نصف الكنافه ونعمل ليها حرف ونضع حشو الفراولع ومكعبات الفراوله ونفرده ونضع عليها باقى كميه الكنافه ونضغط عليها
- وندخل الصنيه الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه(اول ما تخرج من الفرن نصب عليها شربات ثقيل بارد)
- وتقدم وبالف هنا وشفا



طريقه عمل كنافة بالفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كنافة بالفراوله للشيف حسن,مقاديركنافة بالفراوله للشيف حسن .طريقه كنافة بالفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كنافة بالفراوله, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كنافة بالفراوله
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كنافة بالفراوله بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه













0 التعليقات:

إرسال تعليق