4 شرائح استيك كبيرة مفروده
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه فلفل(5 جم)
(الحشو)
4 شرائح لحمه باردة
4 شرائح جبنه سويسرى
مسطرده
كوب الاربع دقيق(175 جم)
2 بيضه مخفوقه
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه فلفل(5 جم)
نصف كوب لبن(100 جم)
كوب بقسماط ناعم(200 جم)
نصف كوب زبدة(100 جم)
ربع كوب زيت(50 جم)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- نجيب شرائح اللحمه ونفردها على كيس بلاستيك ونبطها بمبط ونرش عليها ملح وفلفل وندهنها مسطرده ونضع شريحه لحمه باردة ثم شريحه جبنه ثم شريحه لحمه باردة ثم شريحه جبنه ونقفلها كويس من الاربع اجانب ونضعها فى الثلاجه لمده ساعه
- فى اناء نخلط دقيق وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض, وفى بوله نخلط بيض وملح وفلفل ولبن ونقلبهم مع بعض, وفى بوله نخلط بقسماط وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض , ونجيب شرائح اللحمه نضعها فى دقيق ثم فى بيض ولبن ونضغط عليها( لازم ندخلها الثلاجه لمدة نصف ساعه قبل اللقلى)
- فى اناء على النار فى زبدة وزيت نقلى الكوردن بلو على كل وجه 5 دقائق( لازم نخلى القفله من تحت)
- ويقدم وبالف هنا وشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق