**المقادير**
2 كيلو لبن بلدى
1\4 كوب خل
كوب زبادى
رشه ملح
**طريقه الوصفه**
- فى اناء على النار نضع اللبن حتى يصبح دافئ ونرفعه من على النار
-وفى بوله نخلط الزبادى والخل ونقلبهم مع بعض كويس ونضيفهم على اللبن ورشه ونقلبهم مع بعض كويس
-وفى طاجن نصب الخليط ونغطى بكيس بلاسيتك ونضعه فى مكان دافئ لمدة 3 ايام ونصبها فى شاشه او حصيره الجبنه ونسيبها تصفى الماء منها خالص
-وبعد الثالث ايام نرش ملح على الجبنه ونقطعها ونحفظها فى الشرش المتبقى من الجبنه
-وتقدم وبالف هنا وشفا
وصفه جبنه قريش,وصفات جديدة,مشروبات,مقبلات,وصفه جبنه قريش
0 التعليقات:
إرسال تعليق