اعلان

الأربعاء، 13 يناير 2016

طريقه عمل دبابيس حارة مقليه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر



طريقه عمل دبابيس حارة مقليه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 13\01\2016 _حلقه يوم الاربعاء 13 يناير2016)
اسم الوصفه\\\\\دبابيس حارة مقليه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&

1 كيلو دبابيس
100 مل ماء بصل
50 جم هريسه حاره
5 فص ثوم مفروم
25 مل عصير ليمون
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
100 مل زيت ذره
  (خليط الدقيق)
2\1 كيلو دقيق
5 جم بيكينج بودر
5 جم بصل بودر
5 جم ثوم بودر
5 جم كسبرة بودر
5 جم بابريكا
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات فراخ
2 بيضه
كوب لبن
ملح
فلفل
1 لتر زيت للقلى

&& طريقه تحضيرالوصفه&&

1-فى بوله نخلط  ماء البصل وهريسه وثوم مفروم وعصير ليمون وملح وفلفل وبهارات وزيت ونقلبهم مع بعض كويس
2-فى بوله نضع الدبابيس ونضيف عليها الصوص ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعتين على الاقل فى الثلاجه
3-فى بوله نخلط الدقيق وبيكينج بودر وبصل وثوم بودر وكسبرة وبهارات وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس وفى بوله نخلط بيض ولبن وملح وفلفل ونخفقهم مع بعض كويس
4-ونضع الدبابيس فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى دقيق (لازم تكون متغطيها كويس بالدقيق)
5-فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الدبابيس لحد ما تنضج
6-فى طبق التقديم نرش بقدونس مفروم ونرص عليها الدبابيس
7-وتقدم وبالف هنا وشفا
























 طريقه عمل دبابيس حارة مقليه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصردبابيس حارة مقليه للشيف حسن,مقاديردبابيس حارة مقليه للشيف حسن, دبابيس حارة مقليه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه دبابيس حارة مقليه من برنامج الشيف حسن,دبابيس حارة مقليه لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,دبابيس حارة مقليه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 13\01\2016,حلقه يوم الاربعاء 13      
يناير للشيف حسن,حلقه اليوم الاربعاء 13-01-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 13 
\01\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطيخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات راس السنه,المارون جلاسيه (ابو فروة),الكعك,







0 التعليقات:

إرسال تعليق