طريقه عمل فطيره البصل (كيش لورين) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر
(حلقه اليوم 02\03\2016 _حلقه يوم الاربعاء 02 مارس 2016)
اسم الوصفه\\\\\\فطيره البصل (كيش لورين)
&& مقاديرومكونات الوصفه&&
(العجينه)
500 جم دقيق
10 جم ملح
150 جم زبدة مكعبات
1 عدد بيض
200 مل ماء مثلج
(الحضو)
50 جم زبدة
500 جم بصل شرائح
25 جم سكر بنى
10 جم ملح
10 جم فلفل مجروش
150 جم جبنه شيدر مبشوره
(اللبراى)
2.5جوز الطيب
3 عدد بيض
5 جم ملح
5 جم فلفل
250 جم كريمه طبخ
250 مل لبن
100 جم جبنه رومى
&& طريقه تحضيرالوصفه&&
1-فى طاسه على النار نضع الزبدة والسكر البنى ولمه السكر يدوب نضع البصل ونفضل نقلبهم
2-فى الكبه نضع كل من الدقيق والزبدة لعمل العجينه ونضربهم مع بعض كويس ثم نضع بيضه وكوب ماء مثلج
3-ثم نضع الملح ولازم تكون عجينه متماسكه ونسيبها تسترايح نصف ساعه فى الثلاجه
4-لعمل الصوص فى بوله نضع البيض وجوز الطيب والملح والفلفل وكريمه الطبخ واللبن ونقلبهم مع بعض كويس
5- وعلى الرخامه نرش دقيق فوق وتحت العجينه ونفردها بسمك نصف سم
6-ونجيب صينيه ونضع فيها العجينه ونفردها فيها كويس
7-وندخلها الفرن على 200 درحه لمدة 10 دقائق
8-ولمة التارت يستوى نضع الجبنه الشيدر ثم نضع على البصل
9-ثم نضع طبقه اخرى من الجبنه الشيدر
10-ثم نضع اللبراى نسقى بى العجينه ثم نضع على الوش جبنه رومى
11-وتدخل الفرن على 180 درجة لمدة 35 دقيقه
12- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل فطيره البصل (كيش لورين) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,فطيره البصل (كيش لورين) للشيف حسن,مقاديرفطيره البصل (كيش لورين) للشيف حسن ,فطيره البصل (كيش لورين) للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه فطيره البصل (كيش لورين) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فطيره البصل (كيش لورين) بطريقه لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, فطيره البصل (كيش لورين) بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 01\03\2016,حلقه يوم الاربعاء 02
مارس للشيف حسن,حلقه اليوم الاربعاء 02-03-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
02\03\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,
0 التعليقات:
إرسال تعليق