اعلان

السبت، 26 مارس 2016

طريقه عمل فراخ مبهرة تندورى مقرمشه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر




طريقه عمل فراخ مبهرة تندورى مقرمشه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 26\03\2016 _حلقه يوم السبت 26 مارس 2016)
اسم الوصفه\\\\\فراخ مبهرة تندورى مقرمشه
&& مقاديرومكونات الوصفه&&


1 كيلو وراك(افخاذ فراخ)
     (التتبيله)
100 مل زيت

200 جم زبادى
20 مل عصير ليمون
5 سم زنجبيل مبشور

5 فص ثوم مفروم
5 جم شطه

25 جم فلفل احمر مفروم
5 جم كسبرة ناشفه
5 جم كمون
5 جم بابريكا
5 جم لون غذائى احمر
5 جم ملح

5 جم فلفل
5 جم كركم
200 جم دقيق
200 جم بقسماط 
   (البيض)
3 بيضات
150 مل لبن رايب

5 جم ملح
5 جم فلفل
1 لتر زيت للقلى

&&طريقه تحضيرالوصفه&&


1-فى بوله نخلط زيت وزبادى وعصيرليمون وزنجبيل وثوم مفروم وشطه وفلفل احمرمفروم وكسبرة وكمون وبابريكا ولون غذائى وملح وفلفل وكركم ونقلبهم مع بعض كويس ونضع فيهم الفراخ ونقلبهم مع بعض ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعتين على الاقل
2-فى بوله ضع دقيق ونتبله ملح وفلفل وبهار وفى بوله اخرى نضع دقيق ونتبله ملح وفلفل وبهار 
3- فى بوله نخفق بيض ولبن رايب ونتبله ملح وفلفل ونخفقهم مع بعض كويس
4- ونجيب الفراخ نبطنها بدقيق ثم نضعها فى بيض ولبن ثم فى بقسماط ونضغط عليها كويس
5-فى طاسه على النار فيها زيت سخن عميق نقلى الفراخ تاخد لون ذهبى
6-على مناديل مطبخ نطلع الفراخ تصفى زيت
7-فى طبق التقديم نرش بقدونس مفروم ونرص عليه فراخ مبهرة تندورى مقرمشه
8-وتقدم وبالف هنا وشفا



















طريقه عمل 
فراخ مبهرة تندورى مقرمشه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,فراخ مبهرة تندورى مقرمشه للشيف حسن,مقاديرفراخ مبهرة تندورى مقرمشه للشيف حسن , فراخ مبهرة تندورى مقرمشه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه فراخ مبهرة تندورى مقرمشه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فراخ مبهرة تندورى مقرمشه بطريقه لشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, فراخ مبهرة تندورى مقرمشه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 26\03\2016,حلقه يوم السبت 26
مارس للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 26-03-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 
26\03\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام









Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق