اعلان

الخميس، 21 أبريل 2016

طريقه عمل الباباز(سافران) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر




طريقه عمل الباباز(سافران) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 21\04\2016 _حلقه يوم الخميس 21 ابريل 2016)
اسم الوصفه \\\\\\ الباباز(سافران) 

&&مقادير ومكونات الوصفه&&


   ((العجينه))

8 جم خميرة فوريه
100 مل لبن دافئ
2 بيض
2 اصفر بيض
20 جم سكر
5 جم ملح
250 جم دقيق
50 جم زبدة مكعبات
ساعه تخمير
    ((العجينه 2))
5 جم خميرة فوريه
100 مل لبن دافئ
5 جم ملح
5 جم سكر
50 جم بشر برتقال
3 بيض
250 جم دقيق
75 زبدة سايحه
ساعه تخمير
    ((الفورمه))
50 جم سمن سائح
100 جم دقيق
ساعه تخمير
للزينه كاسترمطبوخ
وكريمه مخفوقه
وسيرب خفيف




&& طريقه تحضيرالوصفه &&



1-للعمل العجينه الاولى فى بوله نخلط الخميرة واللبن والدقيق وبيض واصفر بيض وسكر وملح وزبدة ونقلبهم مع بعض كويس ونغطيها ونحطها فى مكان دافئ تتخمر ساعه
2-فى بوله نعجن الدقيق والخميرة الفوريه والسكر وملح وبشربرتقال وبيض وزبدة ونخلطهم مع بعض كويس اوى
3- ونضع العجينه الاولى على العجينه التانيه ونقلبهم مع بعض كويس  اوى ونغطيها ونسيبها تخمر ساعه
4- ونجيب الفرومه ندهنها سمن ونرشها دقيق وفى كيس حلوانى نضع العجينه ونقطعها فى القوالب ونسيبها فى مكان دافئ ساعه تخمر
5- وندخلها الفرن على 190 درجه لمدة 40 دقيقه
6-  ولمه تستوى نسقيها شربات ونزينها باكستر والكريم شانيته
7- ويقدم وبالف هنا وشفا






























طريقه عمل  الباباز(سافران)  بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, الباباز(سافران)  للشيف حسن,مقادير الباباز(سافران)  للشيف حسن ,  الباباز(سافران) ا للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه الباباز(سافران)  بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل  الباباز(سافران) 
 بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر الباباز(سافران)  بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 20\04\2016,حلقه يوم الاربعاء 20
ابريل للشيف حسن,حلقه اليوم الاربعاء 20-04-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 
20\04\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,




Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق