اعلان

الاثنين، 4 أبريل 2016

طريقه عمل اللازانيا بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر



طريقه عمل اللازانيا بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 04 \04\2016 _حلقه يوم الاثنين 04 ابريل 2016)
اسم الوصفه\\\\\\\ اللازانيا بالسبانخ
&& مقاديرومكونات الوصفه&&


1 علبه مكرونه لازانيا خضراء جاهزة

   (الحشو)
50 مل زيت
150 جم بصل مكعبات
25 جم ثوم مفروم
250 جم سبانخ
25 مل عصير ليمون
100 جم طماطم قطع
ملح
فلفل
 ( الصوص الاحمر)
50 مل زيت
150 جم بصل مكعبات
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
500 جم طماطم مبشورة
150 مل شوربه
10 جم ملح
15 جم فلفل
10 جم سكر
  ( الصوص الابيض)
60 جم سمن
60 جم دقيق
1200 مل لبن دافئ
1 مكعب مرق
10 جم ملح
10 جم فلفل
500 جم جبنه موتزاريلا



&&طريقه تحضير الوصفه&&



1-للعمل الحشو\  فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف سبانخ وعصير ليمون وطماطم ونتبلها ملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونرفعها من على النار تبرد

2-للعمل الصوص الاحمر\ فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف عصير طماطم وشوربه ونتبلها ملح وفلفل وسكر ونسيبها تتسبك على نار هاديه ونرفعها من على النار
3-للعمل الصوص الابيض\ فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه يحمر نضيف لبن مع التلقيب المستمر ونتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم حتى الحصول على القوم المطلوب ونرفعها من على النار
4-وفى البيركس نضع كبشه بشاميل وكشبه صوص احمر ونرص عليها طبقه من اللازانيا(بالطول)  ثم كبشه من الصوص الاحمر وطبقه من الصوص الابيض ثم نرش عليهم جبنه موتزاريلاثم نرص طبقه من اللازاينا( بالعرض) ثم طبقه من البشاميل ثم طبقه من الصوص الاحمر ثم رشه جبنه موتزاريلا ثم طبقه من الحشو ثم طبقه من الجبنه الموتزاريلاثم طبقه من الصوص الابيض والاحمر  ثم نرص طبقه من االازانيا ثم طبقه من الصوص الابيض ثم طبقه من الصوص الاحمر ثم رشه جبنه موتزاريلا ثم طبقه من اللازانيا ثم طبقه من الصوص الاحمر ثم طبقه من الصوص الابيض ثم طبقه من جبنه موتزرايلا
5- وندخل البيركس الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
6-وتقدم وبالف هنا وشفا













طريقه عمل  اللازانيا بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,  اللازانيا بالسبانخ للشيف حسن,مقادير اللازانيا بالسبانخ للشيف حسن ,  اللازانيا بالسبانخ للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه  اللازانيا بالسبانخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل  اللازانيا بالسبانخ
 بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,  اللازانيا بالسبانخ بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم04\04\2016,حلقه يوم الاثنين 04
ابريل للشيف حسن,حلقه اليوم الاثنين 04-04-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 
04\04\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس), طاجن ورق عنب بالكوارع,كورنيه





Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق