طريقه عمل الطماطم المخلله بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 18\04\2016 _حلقه يوم الاثنين 18 ابريل 2016)
اسم الوصفه\\\\\\الطماطم المخلله
&& مقاديرومكونات الوصفه&&
5 طماطم جامدة
(التتبيله)
5 فصوص ثوم مفروم
10 مل خل ابيض
25 مل عصير ليمون
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم كمون
5 جم شطه
25 جم بقدونس مفروم
25 جم كسبرة مفرومه
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى الكبه نضيف الثوم وخل وليمون وملح وفلفل وكمون وشطه وبقدونس وكسبرة ونفرمهم مع بعض كويس
2- نجيب الطماطم ونفتحها من فوق على 4 ونحشيها الخلطه السابقه
3- ونرصها فى طبق التقديم
4-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الطماطم المخلله بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, الطماطم المخلله للشيف حسن,مقاديرالطماطم المخلله للشيف حسن , الطماطم المخلله للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه الطماطم المخلله بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الطماطم المخلله
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 18\04\2016,حلقه يوم الاثنين 18
ابريل للشيف حسن,حلقه اليوم الاثنين 18-04-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
18\04\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو
0 التعليقات:
إرسال تعليق