اعلان

الاثنين، 25 أبريل 2016

طريقه عمل البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر



طريقه عمل البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن  قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 25\04\2016 _حلقه يوم الاثنين 25 ابريل 2016)
اسم الوصفه \\\\\\البريوش
&&مقاديرومكونات الوصفه&&



    (العجينه)
 1  كيلو دقيق
30 جم خميرة بودره
10 جم محسن خبز
100 جم سكر
100 مل لبن دافئ
8  بيضات
300 جم زبدة سايحه
25 جم ملح
5 جم فانيليا اصانص
5 جم  برتقال اصانص
100 جم دقيق للفرد
     (سائل التلميع)
100 مل لبن طازج
1 عدد اصفر بيض
10 جم قهوه مركزه
20 جم سكر
5 جم فانيليا


&& طريقه تحضيرالوصفه &&


1-فى الميكسر نضع الدقيق والخميرة والملح والسكر ومحسن الخبزوزبدة ونضربهم مع بعض كويس
2-ثم نضع اللبن والبيض وفانيليا وبرتقال اصانص ونخلطهم مع بعض كويس اوى
3- ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ لمدة ساعه
4- وبعد الساعه نرش الرخامه دقيق ونفرد عليها العجينه  ثم ندخلها الثلاجه ترتاح لمده ساعه ونشكلها اى شكل يعجيك كور او ضفيراو خليه النحل او مدوره
5-فى بوله نخلط كل من اللبن والاصفر بيض والسكروالفانيليا وقهوه مركزه ونخفقهم مع بعض كويس
6- ونجيب صاج ندهنه زبدة ونرص فى البريوش وندهنه بالخليط السابق بعد ما يخمر وممكن نرش عليها سمسم
7- ونداخله  الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه
8-ويقدم وبالف هنا شفا





















طريقه عمل البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,البريوش للشيف حسن,مقاديرالبريوش  للشيف حسن , البريوش للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل البريوش
 بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,البريوش  بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم 25\04\2016,حلقه يوم الاثنين 25
ابريل للشيف حسن,حلقه اليوم الاثنين 25-04-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 
25\04\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,















































Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق