اعلان

السبت، 21 مايو 2016

طريقه عمل فراخ وحمام بحشوالارز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر



طريقه عمل فراخ وحمام بحشو الارز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر 
(حلقه اليوم 21\05\2016 _حلقه يوم  السبت 21 مايو2016)
اسم الوصفه\\\\\فراخ وحمام بحشو الارز
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


2 حمام
2 فراخ نصف كيلو
     ( الحشو)
50 مل زيت
150 جم بصل مكعبات
100 جم كبدة وقوانص
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
2,5 سم جوزة الطيب
5 جم نعناع ناشف
300 جم ارز
2\1 لتر شوربه



&& طريقه تحضيرالوصفه &&


1-فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف قوانص ونقلبهم مع بعض ونضيف عليه كبدة ونقلبهم مع بعض كويس ونتبلها ملح وفلفل وبهار ونعناع وجوزة الطيب
2- ونضيف عليه الارز ونضيف عليه شوربه ونقلبهم مع بعض ونسيبه يستوى نصف سوى ونرفعه من على النار
3- ونجيب الحمام ونحشيها الارز بين الجلد واللحم  ونحشى ونقفله كويس
4-ونجيب الفراخ ونحشيها الارز بين الجلد واللحم  ونحشى ونقفله كويس
(ممكن نضعها فى طبق فوم نرص فيها الحمام والفراخ ونغلفها ببلاسيتك فيلم ونضعها فى الفريزرلحد استخدامها )
5-وفى اناء على النار فى ماء مغلى وملح وفلفل وبصل وجزر وكرفس وحبهان وورق لورا نسلق الفراخ او الحمام لمدة 30 دقيقه 
6-وفى بوله نخلط صلصه وزعتر وملح وفلفل وزيت وندهن بى الحمام او الفراخ وندخلها الفرن تاخد لون
7-او فى طاسه على النار فيها سمن نقلى الحمام او الفراخ حسب الرغبه
8-وتقدم وبالف هنا وشفا



























 طريقه عمل 
فراخ وحمام بحشو الارز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, فراخ وحمام بحشو الارز للشيف حسن,مقاديرفراخ وحمام بحشو الارز للشيف حسن ,فراخ وحمام بحشو الارز للشيف حسن,الشيف حسن وطريقهفراخ وحمام بحشو الارز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فراخ وحمام بحشو الارز
 بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,فراخ وحمام بحشو الارز بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر مايو,
حلقه اليوم 21\05\2016,حلقه يوم السبت 21/
مايو للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 21-05-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
21\05\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,وصفات شم النسيم,جرانيتا,بهارات,فاكهه مجففه, وصفات رمضان,








Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق