اعلان

الثلاثاء، 2 أغسطس 2016

طريقه عمل وافل الخضار بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر




 طريقه عمل وافل الخضاربطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر
(حلقه اليوم 02\08\2016 _حلقه يوم الثلاثاء 02 اغسطس 2016)
اسم الوصفه\\\\\وافل الخضار
&&مقاديرومكونات الوصفه&&

 (العجينه)
350 جم دقيق
10 جم سكر
10 جم ملح
10 جم بيكينج بودر
5 جم بيكربونات الصوديوم
4 اصفر بيض
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
350 مل لبن دافئ
4 ابيض بيض
5 جم ملح
  (الحشو)
1 فلفل اصفر قطع
1 جزر قطع
5 جم زعتر
5 جم روز مارى
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 جم زبدة
100 جم بصل شرائح
25 جم ثوم مفروم
1 كوسه قطع
1 بطاطس قطع
1 فلفل اخضر قطع


1 فلفل احمر قطع



&& طريقه تحضيرالوصفه&&


1-للعمل العجينه  فى الميكسر نضيف الدقيق والملح والسكر والبيكينج بودر وبيكربونات الصوديوم ونخفقهم مع بعض
2-فى بوله نخفق الاصفر بيض والزيت والزبدة واللبن ونخفقهم مع بعض كويس ونضفيهم على العجينه
3-فى بوله بالمضرب الكهربائى نخفق الابيض بيض وملح ونخفقهم مع بعض لعمل مارينج
4-ولمه يعمل مارينج نضيف الخليط الاول على الخليط التانى ونقلبه من تحت لفوق لحد ما يتجانس مع بعض ونسيبها ترتاح 10 دقائق
5-فى طاسه على النار فيها زبدة نشوح البصل ولمه يدبل نضيف الثوم ولمه يدبلوا نضيف الجزر وبعد دقيقه نضيف البطاطس ثم الكوسه ثم فلفل اصفر واخضر واحمر وزعتر وزر مارى ونتبله ملح وفلفل ولمه يستوى نرفعها من على النار ونسيبه يبرد
6-وفى ماكنه الوافل نضيف كبشه عجينه ونضيف عليها الخضار ونقفل الماكنه لحد ما تستوى


7-وتقدم والف هنا وشفا











طريقه عمل وافل الخضار بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, وافل الخضار للشيف حسن,مقاديروافل الخضار للشيف حسن ,وافل الخضار للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وافل الخضار بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وافل الخضار
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وافل الخضار بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر اغسطس,
حلقه اليوم 02\08\2016,حلقه يوم الثلاثاء 02\
يوليو للشيف حسن,حلقه اليوم الثلاثاء 02-08-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
02\08\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطيخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,وصفات شم النسيم,جرانيتا,بهارات,فاكهه مجففه, وصفات رمضان,لبن رايب,كعك العيد ,بسكويت العيد,بيتى فور, الغريبه,البرازق,المعمولريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,وصفات شم النسيم,جرانيتا,بهارات,فاكهه مجففه, وصفات رمضان,لبن رايب,كعك





0 التعليقات:

إرسال تعليق