طريقه عمل رقاق بالجبنه القريش لشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 05\09\2016 _حلقه يوم الاثنين 5 سبتمبر 2016)
اسم الوصفه\\\\\رقاق بالجبنه القريش
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
500 جم دقيق نمرة 1
10 جم ملح
10 جم سكر
750 مل ماء
250 جم نشا للفرد
1 لتر شوربه
150 جم سمن بلدى
(الحشو)
50 جم فلفل اصفر شرائح
50 جم فلفل احمر شرائح
50 جم كسبرة مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
250 جم جبنه قريش
50 جم فلفل احمر شرائح
50 جم كسبرة مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
250 جم جبنه قريش
(الصوص)
30 جم زبدة
30 جم دقيق
600 مل لبن
50 جم جبنه مبشورة
5 جم ملح
5 جم فلفل
مكعب مرق
250 جم جبنه موتزاريلا
&& طريقه تحضيرالوصفه&&
للعمل عجينه الرقاق\\\\\
1-فى الميكسر نضيف الدقيق والملح والسكر وزبدة والماء ونخفقهم مع بعض حتى تكون العجينه متماسكه سهله الفرد ونسيبها ترتاح نصف ساعه ونقطعها كورات
2- وعلى الرخامه نرش نشا ونفرد العجينه بالنشابه بحيث تكون رقيقه جدا ممكن نعملها مربعه او دوائر
3- ونسويها على صاج الفرن لمدة 5 دقائق على الوجهين
للعمل رقاق باللحمه المفرومه\\\\
1-فى بوله فيها شوربه مغليه ونضيف عليها السمن ونغطس فيها الرقاق (صينيه الرقاق بتكون 8 ورقات رقاق)
2-للعمل الحشو فى بوله نخلط فلفل رمى اصفر واحمر وكسبرة مفرومه وملح وفلفل وجبنه قريش ونقلبهم مع بعض كويس
3- للعمل الصوص فى طاسه نشوح الزبدة مع الدقيق ولمه ياخد لون نضيف اللبن حبه حبه ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض للحصول على بشاميل ثقيل
4- نجيب صينيه وندهنها سمن ونرص فيها 2 ورقه رقاق ونضيف عليها كبشه بشاميل ورشه جبنه مبشورة ثم 2 ورقه رقاق ونضيف الجبنه القريش ثم كبشه بشاميل ورشه جبنه مبشورة ثم 2 ورقه رقاق وكبشه بشاميل ورشه جبنه ثم باقى كميه البشاميل ونرش على الوش جبنه موتزاريلا ونفطعها
5- وندخلها الفرن على 180 درحه لمدة 25 دقيقه
5- وندخلها الفرن على 180 درحه لمدة 25 دقيقه
6-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل رقاق بالجبنه القريش بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, رقاق بالجبنه القريش للشيف حسن,مقاديررقاق بالجبنه القريش للشيف حسن , رقاق بالجبنه القريش للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه رقاق بالجبنه القريش بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل رقاق بالجبنه القريش
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,رقاق بالجبنه القريش بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر سبتمبر,
حلقه اليوم 05\08\2016,حلقه يوم الاثنين 5 سبتمبر للشيف حسن,حلقه الاثنين
5 سبتمبر للشيف حسن,حلقه الاثنين
05-08-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
05\08\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مولتن كيك,سينابون,مربى, الكشك بالبط,شوربه,البطاطا فرن ,فطيرة حادقه, فطائر,شوربه كريمه بالدجاج والمشروم,الدونتس ,حمام بالفريك ,باند البلح,الكبسه السعودى,طاجن تورلى,طاجن الارز المعمر بالحمام,رد فلفيت,سلطه الخيار,الهريسه الحاره, تورفيه الشيكولاته,بيكاتا بصوص الديمى جلاس(الصوص البنى), تارت الشيكولاته بالكراميل,مقرمشات شيكولاته,الفراخ المقرمشه, فطيرة البلح المقليه,طاجن عكاوى ,المجدرة,فلفل مقلى,مشبك احمر, حلاوة سادة,النجريسكو,الكيكه الاسفنجيه الفانيليا البلدى, تورته شيكولاته,تورته بلاك فورست,توست على شكل بطيخ,المخروطه,الكشرى المصرى, حلويات المولد,المفتقه,المحوجه,حلويات,السينابون,كريم كراميل شيكولاته,
ريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,وصفات شم النسيم,جرانيتا,بهارات,فاكهه مجففه, وصفات رمضان,لبن رايب,كعك العيد ,بسكويت العيد,بيتى فور, الغريبه,البرازق,المعمولريد فيلفيت كيك,بوكيه عيد الحب,فطيرة القرفه, سيزر سلاد,بروفيترول,مكرونه بلونيز ( مكرونه بصوص اللحمه المفرومه),كيكه عيد الام,كرونت (الدونتس),التيراميسو,بناكوتا, الباباز(سافران) ,وصفات شم النسيم,جرانيتا,بهارات,فاكهه مجففه, وصفات رمضان,لبن رايب
0 التعليقات:
إرسال تعليق