اعلان

الأربعاء، 26 أكتوبر 2016

طريقه عمل تورته بلاك فورست بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر



طريقه عمل تورته بلاك فورست بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر

(حلقه اليوم 26\10\2016 _حلقه يوم الاربعاء 26 اكتوبر 2016)
اسم الوصفه\\\\\تورته بلاك فورست
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


  (الاسبونج الجاهز)

3 بيضات
250 جم اسبونج شيكولاته بودره
50 مل ماء دافى 
 (الاسبونج البلدى)
5 بيضات
125 جم سكر
5 جم ملح
5 جم فانيليا
150 جم دقيق
25 جم كاكاو
5 جم بيكينج بودر
  ( الكريمه)
200 جم كريمه بودر
 2\1 لتر ماء مثلج
( الحشو)
مربى كريز
كريز قطع
 (السيرب)
4\1 كيلو سكر
4\1 لتر ماء
1 عصير ليمونه
   ( الديكور)
كريمه شانتيه مخفوقه
10 عدد كريز
200 جم شيكولاته مبشورة



&& طريقه تحضيرالوصفه &&



لعمل اسبونج الجاهزة\\\\


- فى الميكسرنضيف بودره الاسبونج وبيض وماء دافى ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط

- ونجيب صنيه وندهنها زيت ونرش فيها دقيق ونصب الكيك
 - ندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبها تبرد خالص ونقطعها على 3 ديساك

لعمل الاسبونج البلدى\\\


-فى الميكسر نخفق بيض مع سكروفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى يدوب السكرخالص-فى بوله نخلط دقيق وملح  وبيكينج بودروكاكاوونقلبهم مع بعض ونضيفهم على خليط البيض والسكر ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط - ونجيب صنيه وندهنها زيت ونرش فيها دقيق ونصب الكيك 

- ندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبها تبرد خالص ونقطعها على 3 ديساك

لعمل السيرب\\\\


- فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء وبعد الغليان لمدة 12 دقيقه ونضيف عصير ليمون  تاخد غلاوة لمدة 5 دقائق ونرفعها من على النار(لازم يكون شربات خفيف بارد)

لعمل الكريمه\\\\


- فى الميكسرنضع كريمه شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه

 ونضع الكريمه المخفوقه فى كيس حلوانى

لعمل التورته \\\



- نجيب قالب الكيك ونضع فى ديسك من الكيكه وندهنه شربات ثم ندهن عليها مربى كريز ثم نضع طبقه من الكريم شانتيه ثم نرش عليه كريز قطع  ثم نضع طبقه من يسك الكيك وندهنه شربات ثم ندهن مربى كريز ثم نضع طبقه من الكريم شانتيه ثم نضع اخر طبقه من ديسك الكيك وندهنه شربات ثم ندهنه مربى ثم نضع طبقه من الكريم شانتيه  ونضع كريم شانتيه فى الجانب وندخلها الثلاجه تجمد لمدة ساعه, ولمه تجمد نزينها بشيكولاته مبشورة من الجانب ونزينها بكريم شانتيه من فوق من الحرف ونرص عليها الكريز ونضع فى نصفها شيكولاته مبشورة ونرش عليها سكر بودرة

- وتقدم وبالف هنا وشفا















طريقه عمل تورته بلاك فورست بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, تورته بلاك فورست للشيف حسن,مقاديرتورته بلاك فورست للشيف حسن ,تورته بلاك فورست للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه تورته بلاك فورست بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل تورته بلاك فورست
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,تورته بلاك فورست بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهراكتوبر,
حلقه اليوم 26/\10\2016,حلقه يوم الاربعاء 26 اكتوبرللشيف حسن,حلقه الاربعاء
26 اكتوبر للشيف حسن,حلقه الاربعاء 26-10-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
26\10\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات, ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه
مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه





Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق