طريقه عمل بيكاتا بالمشروم بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 21\11\2016 _حلقه يوم الاثنين 21 نوفمبر 2016)
اسم الوصفه\\\\\ بيكاتا بالمشروم
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
4 استيك لحم (التتبيله)
100 مل ماء بصل
5جم ملح
5 جم فلفل
5جم روزمارى مفروم
(التسويه)
50 جم سمن
( الصوص )
50 جم زبدة
150 جم بصل مفروم
100 جم مشروم قطع
ملعقه دقيق
50 جم ديمجلاس بودره
100 مل شوربه
150 جم كريمه طهى
&& طريقه تحضيرالوصفه &&
لعمل التتبيله\\\\\
- على الرخامه نضع الاستيك على كيس بلاسيتك من فوق ومن تحت ونبطه بالمبط نخلى رقيق- فى بوله نخلط ماء بصل وملح وفلفل وروزمارى ونقلبهم مع بعض ونضعهم على الاستيك ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعتين على الاقل- فى اناءعلى النار فى زبدة سخنه وناخد الاستيك صدمه تاخد لون بس
لعمل الصوص\\\\
- فى اناء على النار فى ناتج التسويه نزود زبدة ونشوح البصل ولمه يدبل نضيف مشروم ونقلبهم مع بعض ونضيف دقيق , وفى بوله ندوب ديمجلاس فى شوربه ونضيفها على الخليط ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوتين ونضيف كريمه ونقلبهم مع بعض ولمه تغلى نضيف قطع الاستيك ونسيبها تستوى على نارهاديه ونرفعها من على النار
- وتقدم وبالف هنا
طريقه عمل بيكاتا بالمشروم بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, بيكاتا بالمشروم للشيف حسن,مقادير بيكاتا بالمشروم للشيف حسن , بيكاتا بالمشروم للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه بيكاتا بالمشروم بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بيكاتا بالمشروم
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, بيكاتا بالمشروم بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرنوفمبر,
حلقه اليوم 21\11\2016,حلقه يوم الاثنين 21 نوفمبر للشيف حسن,حلقه الاثنين
21 نوفمبر للشيف حسن,حلقه الاثنين 21-11-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
21\11\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات, ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه
مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه
0 التعليقات:
إرسال تعليق