اعلان

الأحد، 13 نوفمبر 2016

طريقه عمل كبسه الجمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر



طريقه عمل كبسه الجمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 13\11\2016 _حلقه يوم الاحد 13 نوفمبر 2016)
اسم الوصفه\\\\\ كبسه الجمبرى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


100 جم سمن

100 جم بصل مفروم
25 جم ثوم مفروم
100 جم فلفل رومى احمر واصفرواخضر
5 جم ليمون دراى
 شرائح ليمون
5 سم زنجبيل مبشور
5 جم توابل سمك
2\1 كيلوجمبرى مقشر
5 جم ملح
5 جم كمون
5 جم كركم
1 لتر ماء مغلى
2\1 ارز بسمتى
1 مكعب مرق
5 جم ملح
5 جم فلفل



&& طريقه تحضيرالوصفه &&



لعمل الجمبرى\\\\\



- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم وزنجبيل ولمه يدبلوا نضيف جمبرى ونتبله ملح وفلفل  وشرائح ليمون ونقلبهم مع بعض ونرفعها من على النار 


لعمل الارز\\\\



- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم مفروم ولمه يدبل نضيف ليمون وفلفل احمر واصفر واخضرونقلبهم مع بعض ونضيف مكعب مرق ونضيف شوربه ونتبلها ملح وكمون وكركم وتوابل سمك وفلفل وتاخد غلاوة ونضيف عليها الارز ونقلبهم مع بعض ونضيف جمبرى ونقلبهم مع بعض ولمه يتشرب الماء نخفض عليها الحراره ونسيبه يستوى على نارهاديه
- وتقدم وبالف هنا وشفا





















طريقه عمل 
كبسه الجمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,كبسه الجمبرى للشيف حسن,مقاديركبسه الجمبرى للشيف حسن , كبسه الجمبرى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه كبسه الجمبرى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كبسه الجمبرى
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, كبسه الجمبرى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرنوفمبر,
حلقه اليوم 13\11\2016,حلقه يوم الاحد 13 نوفمبر للشيف حسن,حلقه الاحد
13 نوفمبر للشيف حسن,حلقه الاحد 13-11-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
13\11\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات, ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه
مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه




0 التعليقات:

إرسال تعليق