اعلان

الثلاثاء، 22 نوفمبر 2016

طريقه عمل البراديس كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر



طريقه عمل البراديس كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر
(حلقه اليوم 22\11\2016 _حلقه يوم الثلاثاء 22 نوفمبر 2016)
اسم الوصفه\\\\\ البراديس كيك
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


   (الديسك)
200 جم بسكويت ابيض
75 جم زبدة سايحه
100 جم عين جمل مفروم
50 جم سكر
  (الخليط)
250 جم زبدة
400 جم سكر
4 بيضات
5 جم فانيليا
5 جم ملح
125 جم جوزهند
250 جم دقيق
100 جم عين جمل
100 جم شيكولاته بيضاء قطع



&& طريقه تحضيرالوصفه &&



لعمل الديسك\\\\


- فى بوله نلخط بسكويت مع عين جمل مفروم وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيف عليها زبدة ونخلطهم مع بعض
- نجيب قالب ونصب فى خليط البسكويت ونضغط علبها بقعر كوبايه وندخلها الثلاجه تاخد تبريد


لعمل الخليط\\\\


- فى الميكسر نخفق زبدة مع سكرولمه الخليط يكون كريمى فى بوله نخفق بيض وفانيليا وملح ونضيفهم على الخليط ونخفقهم مع بعض وفى بوله نخلط دقيق وجوزهند وعين جمل ونضيفهم على الخليط ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجيب قالب البسكويت ونصب عليها الخليط السابق ونفرده ونرش عليها عين جمل وشيكولاته بيضاء
- وندخل القالب الفرن على 180 درجه لمدة 40 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا













طريقه عمل البراديس كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,  البراديس كيك للشيف حسن,مقادير البراديس كيك للشيف حسن , البراديس كيك للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه البراديس كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل البراديس كيك

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,البراديس كيك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرنوفمبر,
حلقه اليوم 22\11\2016,حلقه يوم الثلاثاء 22 نوفمبر للشيف حسن,حلقه الثلاثاء
22 نوفمبر للشيف حسن,حلقه الثلاثاء 22-11-2016,حلقه امس للشيف حسن,حلقه
22\11\2016 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات, ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه
مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه

0 التعليقات:

إرسال تعليق