اعلان

الاثنين، 23 يناير 2017

طريقه عمل تارت توتى فروتى للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر



طريقه عمل تارت توتى فروتى للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 23\01\2017 _حلقه يوم الاثنين 23 يناير2017)
اسم الوصفه\\\\\تارت توتى فروتى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


(عجينه السابليه)
250 جم زبدة
125 جم سكربودر
3 بيضات
5 جم فانيليا
375 جم دقيق
5 جم ملح
(عجينه الشو)
2\1 لتر ماء مغلى
200 جم زبدة
5 جم ملح
10 جم سكر
300 جم دقيق
6 بيضات
5 جم فانيايا(الحشو)
4\1 كيلو كاسترد كريم

2\1 لتر لبن
150 جم سكر
3 اصفر بيض
2 جم ملح
25 جم كاسترد بودره
4\1 كيلو كريم شانتيه

2\1 لترماء مثلج
  (الديكور)
250 جم فراوله
250 جم برقوق
250 جم كيوى

250 جم  تفاح
250 جم كنتالوب
(التلميع)
250 جم جيلى تلميع

&& طريقه تحضيرالوصفه &&


لعمل عجينه السابليه\\\\\

- فى الميكسر نخفق زبدة مع سكر لحد ما الخليط يكون كريمى وفى بوله نخفق بيض مع فانيليا ونضيفهم على الخليط ونخفقهم مع بعض وفى بوله اخرى نخلط دقيق مع ملح ونخلطهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق واول ما الدقيق يختفى نضعها فى بوله فيها رشه دقيق ونغطيها ونسيبها ترتاح ساعه فى الثلاجه ونعملها بلوك ونخدمها بايدينا

لعمل عجينه الشو\\\\\


-فى اناء على النار فى ماء مغلى وملح وسكرنضيف زبدة لمه تدوب وتغلى نضيف الدقيق ونقلبهم مع بعض ولمدة 5 دقائق مع التقليب المستمرونرفعها من على النار(لازم العجينه تستوى وتلم) ونسيبها تبرد ولمه تبرد نضيف عليها البيض بيضه بيضه وفانيليا حتى تجانس الخليط ونضعها فى كيس حلوانى(لازم العجينه تكون زى الاسيتك ولو مش استيك نزود بيضه)

لعمل الحشو\\\\\

 فى اناء على النار فى لبن يغلى ناخد كبشه وندوب فيها كاسترد وسكر وملح  اصفر بيض ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على اللبن ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على القوام المطلوب ونرفعها من على النار- فى الميكسر نخفق كريم شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه ونضيف عليها كاسترد ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى كيس حلوانى


لعمل تارت التوتى فروتى \\\\


- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك ربع سم ونضعها فى صينيه التارت ونسكها من الجانب كويس ونشيل الاحراف الزياده ونخرمها بشوكه وندهن الاحراف ميه ونعمل عجينه الشو روزته على عجينه السابليه
- وندخل الصينيه الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه
- ولمه تبرد نزينها بكريمه الكاسترد ونرص عليها شرائح فراوله وكيوى وبرقوق وكنتالوب وتفاح ونلمعها بجيلى تلميع
- وتقدم وبالف هنا وشفا









طريقه عمل تارت توتى فروتى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر,تارت توتى فروتى للشيف حسن,مقاديرتارت توتى فروتى للشيف حسن , تارت توتى فروتى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه تارت توتى فروتى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل تارت توتى فروتى

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,تارت توتى فروتى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهريناير,
حلقه اليوم 23\01\2017,حلقه يوم الاثنين 23 يناير للشيف حسن,حلقه 23 يناير للشيف حسن,حلقه الاثنين 23-01-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 23\01\2017 قناه mbc مصر,

Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق