طريقه عمل ممبارباللحمه مشوى للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
اسم الوصفه\\\\\ممبارباللحمه مشوى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
2\1 كيلو ممبار
( الحشو)
4\1 كيلو ارز
4\1 كيلو لحمه مفرومه
50 جم ليه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم قرفه
5 جم بهار
5 جم جوزة الطيب
(السلق)
لتر ماء مغلى
1 جزر شارئح
1 بصل شرائح
1 كرات شرائح
1 كرفس شرائح
2 ورق لورا
2 حبهان
2 فلفل حبوب
( للشوى)
100 مل زيت
&& طريقه تحضيرالوصفه &&
- فى بوله نخلط ارز ولحمه مفرومه وليه ضانى ونتبله ملح وفلفل وبهار وقرفه وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض نحشى الممبار بالخلطه السابقه ( بقمع مخصص للممبار نحش الممبار بى)
- فى اناء على النار نضع ماء مغلى وجزر وكرات وكرفس وبصل وحبهان وورق لورا وفلفل حبوب ونسيبها تغلى ونضع فى الممبار ونسيبه يستوى على نارهاديه(حوالى نصف ساعه)
- على الشوايه ونلمعها زيت نرص اصابع الممبار تاخد لون
-وتقدم وبالف هنا وشفاا
طريقه عمل ممبارباللحمه مشوى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, ممبارباللحمه مشوى للشيف حسن,مقاديرممبارباللحمه مشوى للشيف حسن , ممبارباللحمه مشوى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه ممبارباللحمه مشوىبطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ممبارباللحمه مشوى
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,ممبارباللحمه مشوى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهريناير,
حلقه اليوم 11\01\2017,حلقه يوم الاربعاء 11 يناير للشيف حسن,حلقه 11 يناير للشيف حسن,حلقه الاربعاء 11-01-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 11\01\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق