طريقه عمل طعميه محشيه للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 27\02\2017 _حلقه يوم الاثنين 27 فبراير2017)
اسم الوصفه\\\\\طعميه محشيه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
4\1 كيلو فول مدشوش
1 لتر ماء مغلى
10 جم بصل
100 جم بصل اخضر مفروم
100 جم كرات مفروم
50 جم كسبرة مفرومه
50 جم بقدونس مفروم
50 جم شبت مفروم
25 جم ثوم مفروم
100 جم لباب خبز منقوع
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم كسبرة ناشفه
5 جم بيكربونات الصوديوم
(الحشو)
1 بصله محمره
1 طماطم محمره
1 فلفل رومى محمر
1 فلفل حامى محمر
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم شطه
5 جم كسبرة ناشفه
(التوبينج)
50 جم سمسم
50 جم كسبرة مجروشه50 جم بصل قطع
25 جم بقدونس مفروم
5 جم ملح
5 جم شطه
10 جم بصل
100 جم بصل اخضر مفروم
100 جم كرات مفروم
50 جم كسبرة مفرومه
50 جم بقدونس مفروم
50 جم شبت مفروم
25 جم ثوم مفروم
100 جم لباب خبز منقوع
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم كسبرة ناشفه
5 جم بيكربونات الصوديوم
(الحشو)
1 بصله محمره
1 طماطم محمره
1 فلفل رومى محمر
1 فلفل حامى محمر
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم شطه
5 جم كسبرة ناشفه
(التوبينج)
50 جم سمسم
50 جم كسبرة مجروشه50 جم بصل قطع
25 جم بقدونس مفروم
5 جم ملح
5 جم شطه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل عجينه الطعميه\\\\
- نجيب فول مدشوش وننقعه فى ماء لمدة 12 ساعه ونصفىو وفى بوله ننفع لباب الخبز لمدة ساعه ونصفى
- وفى الميكسرنضع فول مدشوش وبصل وبصل اخضروبقدونس وشبت وكسبرة مفرومه وكرات وثوم ولباب خبز وملح وفلفل وكسبرة وبيكربونات الصوديوم ونفرمهم مع بعض لحد ما يكون ناعم جدا ونضعه فى بوله ونسيبها ترتاح نصف ساعه
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق وقلى فلفل حامى وفلفل رومى وبصله وطماطم ونسيبهم يبردو
- فى الكبه نضع طماطم وبصل وفلفل رومى وحامى وملح وفلفل وشطه وكسبرة ونفرمهم مع بعض
لعمل التوبينج\\\\
- فى بوله نخلط سمسم وبصل وبقدونس مفرومه وملح وشطه وكسبرة ناشفه ونقلبهم مع بعض
لعمل الطعميه المحشيه\\\\\
- نبل ايديا ماء وناخد جزء مع عجينه الطعميه ونعملها كرات ونعمل فيها فتحه ونضع ملعقه من الحشو ونقفلها كويس ونضعها فى التوبينج من الوشين (نعملها اقراص او اصابع)
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نضع اقراص الطعميه المحشيه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل طعميه محشيه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, طعميه محشيه للشيف حسن,مقاديرطعميه محشيه للشيف حسن , طعميه محشيه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه طعميه محشيه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل طعميه محشيه
- نجيب فول مدشوش وننقعه فى ماء لمدة 12 ساعه ونصفىو وفى بوله ننفع لباب الخبز لمدة ساعه ونصفى
- وفى الميكسرنضع فول مدشوش وبصل وبصل اخضروبقدونس وشبت وكسبرة مفرومه وكرات وثوم ولباب خبز وملح وفلفل وكسبرة وبيكربونات الصوديوم ونفرمهم مع بعض لحد ما يكون ناعم جدا ونضعه فى بوله ونسيبها ترتاح نصف ساعه
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق وقلى فلفل حامى وفلفل رومى وبصله وطماطم ونسيبهم يبردو
- فى الكبه نضع طماطم وبصل وفلفل رومى وحامى وملح وفلفل وشطه وكسبرة ونفرمهم مع بعض
لعمل التوبينج\\\\
- فى بوله نخلط سمسم وبصل وبقدونس مفرومه وملح وشطه وكسبرة ناشفه ونقلبهم مع بعض
لعمل الطعميه المحشيه\\\\\
- نبل ايديا ماء وناخد جزء مع عجينه الطعميه ونعملها كرات ونعمل فيها فتحه ونضع ملعقه من الحشو ونقفلها كويس ونضعها فى التوبينج من الوشين (نعملها اقراص او اصابع)
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نضع اقراص الطعميه المحشيه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل طعميه محشيه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, طعميه محشيه للشيف حسن,مقاديرطعميه محشيه للشيف حسن , طعميه محشيه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه طعميه محشيه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل طعميه محشيه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,طعميه محشيه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرفبراير,
حلقه اليوم 27\02\2017, حلقه يوم الاثنين 27 فبراير للشيف حسن,حلقه 27 فبراير للشيف حسن,حلقه الاثنين 27-02-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 27\02\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق