اعلان

الأحد، 19 مارس 2017

طريقه عمل كنالونى باللحمه المفرومه للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر



طريقه عمل كنالونى باللحمه المفرومه للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 19\03\2017 _حلقه يوم الاحد 19 مارس2017)
اسم الوصفه\\\\\ كنالونى باللحمه المفرومه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&





  (عجينه الكنالونى)
3 بيضات
20 جم سكر
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 مل زيت
50 جم سمن او زبدة
300 جم دقيق
5 جم بيكينج بودر
2\1 لتر لبن دافئ
   (اللحمه)
50 جم سمن
150 جم بصل قطع
4\1 كيلو لحمه مفرومه
50 جم بشرطماطم
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات لحمه
  (الصوص الابيض)
30 جم زبدة
30 جم دقيق
مكعب مرق
600 مل لبن دافئ
5 جم ملح
5 جم فلفل
(الصوص الاحمر)
50 جم سمن
150 جم بصل قطع
25 جم ثوم مفروم
2\1 لترعصيرطماطم
50 جم صلصه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم سكر
150 جم جبنه موتزايلا



&&طريقه تحضيرالوصفه&&


طريقه عمل عجينه الكنالونى\\\\
-فى بوله وبمضرب كهرباىئ نخفق بيض وملح وفلفل وسكرونخفقهم مع بعض ونضيف زيت وزبدة ولبن ونخفقهم مع بعض ونضيف دقيق وبيكينج بودرونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونصفى  ونسيبها ترتاح نصف ساعه
- نجيب طاسه وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضعها على النار ونصب فيها كبشه من عجينه الكنالونى وتستوى على كل وجه 3 دقائق ونضعها فى بوله ونغطيها بفوطه

 عمل اللحمه المفرومه\\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف لحمه ولمه تغير لونها نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم ونقلبهم مع بعض ونتبلها ملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نارهاديه
عمل الصوص الابيض\\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد اللون الذهبى الفاتح ونضيف ملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض ونضيف لبن ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط والحصول على القوام المطلوب


عمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف عصيرطماطم ونتبلها ملح وفلفل وسكرونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نارهاديه

عمل كنالونى باللحمه المفرومه
-نجيب الكنالونى ونفرده ونضع فى ملعقه من الصوص الابيض ثم ملعقه من الصوص الاحمرونضع ملعقه من اللحمه لمفرومه ونلفها رول
- ونجيب بيركس ونضع فى كبشه  من الصوص الابيض ثم كبشه من الصوص الاحمر ونرص عليهم الكنالونى  ونضع كبشه من الصوص الابيض ثم كبشه من الصوص الاحمرونرش عليها جبنه موتزرايلا
- ندحل البيركس الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا











طريقه عمل كنالونى باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, كنالونى باللحمه المفرومه للشيف حسن,مقاديركنالونى باللحمه المفرومه للشيف حسن , كنالونى باللحمه المفرومه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه كنالونى باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كنالونى باللحمه المفرومه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,
كنالونى باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمارس,
حلقه اليوم 19\03\2017, حلقه يوم 
 الاحد 19 مارس للشيف حسن,حلقه 19 مارس للشيف حسن, حلقه الاحد 19-03-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 19\03\2017 قناه mbc مصر,


0 التعليقات:

إرسال تعليق