اعلان

الثلاثاء، 18 أبريل 2017

طريقه عمل ساندوتش كوردن بلو للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر



طريقه عمل ساندوتش كوردن بلو للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 18\04\2017 _حلقه يوم الثلاثاء 18 ابريل2017)
اسم الوصفه\\\\\ ساندوتش كوردن بلو
&&مقادير ومكونات الوصفه&&


2 صدور فراخ
   (التتبيله)
100 مل ماء بصل
25 مل عصيرليمون
25 مل خل
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم زعتر
5 جم قرفه
2 بيض
150 مل لبن
5 جم ملح
5 جم فلفل
250 جم بقسماط
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بصل بودر
5 جم ثوم بودر
زيت للقلى
2 فينو
100 جم مايونيز
25 جم هوت صوص
100 جم خس كابوتشى
100 جم طماطم شرائح
4 شرائح جبنه شيدر



&&طريقه تحضيرالوصفه&&


- نجيب كيس بلاسيتك ونضع فى شرائح الفراخ ونفردها بالمبط- فى بوله نخلط ماء بصل وعصير ليمون وخل وقرفه وفلفل وزعتروملح وتبل بيها الفراخ ونرص جبنه شيدرولحم باردة ونلفها رول فى كيس بلاسيتك ونضعها فى بوله وندخلها الفريزرلمدة نصف ساعه
- فى بوله نخلط دقيق ونشا وبيكينج بودر ونتبله ملح وفلفل وشطه ونقلبهم مع بعض كويس وفى بوله اخرى نضع بيض وتبيله ملح وفلفل وشطه ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن ونقلبهم مع بعض كويس وفى بوله نخلط بقسماط وملح وفلفل وثوم وبصل بودر ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب الكوردن بول ونضعه فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط
- وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الكوردن بلو ياخد لون ذهبى فاتح  ولمه يبرد نقطعه على 2
- ونجيب فينو ونضع فى مايونيزوكاتشب ونرص خس وشرائح طماطم ونرص الكوردن بلو ونرص شرائح جبنه شيدر ونضع مايونيز
- ويقدم وبالف هنا وشفا













طريقه عمل ساندوتش كوردن بلو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, ساندوتش كوردن بلو للشيف حسن,مقاديرساندوتش كوردن بلوللشيف حسن , ساندوتش كوردن بلو للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه ساندوتش كوردن بلو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ساندوتش كوردن بلو

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,ساندوتش كوردن بلو بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرابريل,
حلقه اليوم 18\04\2017, حلقه يوم الثلاثاء 18 ابريل للشيف حسن,حلقه 18 ابريل للشيف حسن, حلقه الثلاثاء 18-04-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 18\04\2017 قناه mbc مصر,







Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق