كوكيزجبنه رومى بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 06\05\2017 _حلقه يوم السبت 06 مايو 2017)
اسم الوصفه\\\\\ كوكيزجبنه رومى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
4\1 كيلو زبدة
10 جم سكر
10 جم ملح
5 جم فلفل
2 بيضه
300 جم دقيق
50 جم فلفل الوان قطع
25 جم حبه البركه
100 جم جبنه رومى مبشورة
(التوبينج)
جبنه رومى مبشورة
25 جم حبه البركه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى الميكسر نخفق زبدة وسكروملح وفلفل وبيض ونخفقهم مع بعض كويس
- فى بوله نخلط دقيق وفلفل وجبنه رومى وحبه البركه ونقلبهم مع بعض ونضيف عليهم خليط البيض ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعها فى بوله فيها رشه دقيق ونغطيها بكيس بلاسيتك ونسيبها ترتاح فى الثلاجه ساعه
- ونخدمها بايدينا وعلى الرخامه نرش دقيق ونفردها بسمك بين الربع والنصف سم ونقطعها بشكل دائرى اومربعات اومثلثات
- ونجيب صاج ونرص فى الكوكيز ونسيبها يرتاح نصف ساعه كمان وندهنه مياه ونرش عليه جبنه رومى وحبه البركه
- ندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- يقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كوكيزجبنه رومى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, كوكيزجبنه رومى للشيف حسن,مقاديركوكيزجبنه رومى للشيف حسن , كوكيزجبنه رومى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه كوكيزجبنه رومى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كوكيزجبنه رومى
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,كوكيزجبنه رومى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمايو,
حلقه اليوم 06\05\2017, حلقه يوم السبت 06 مايو للشيف حسن,حلقه 06 مايو للشيف حسن, حلقه السبت 06-05-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 06\05\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق