الفته المصريه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 06\06\2017 _حلقه يوم الثلاثاء 06 يونيو 2017)
اسم الوصفه\\\\\ الفته المصريه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(اللحمه)
50 جم سمن
5 مستكه
5 مستكه
5 حبهان
2 ورق لورا
5 فلفل اسود حبوب
5 فلفل اسود حبوب
1 كيلو لحمه
2 لترماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
(الصلصه)
50 جم زيت
50 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
2\1 لترعصيرطماطم
50 مل خل
5 جم ملح
5 جم فلفل
10 جم سكر
(الارز)
50 جم سمن
2\1 كيلو ارز
5 جم ملح
5 جم فلفل
مكعب مرق
750 مل ماء مغلى
(العيش)
50 جم سمن
50 جم ثوم مفروم
2 لترماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
(الصلصه)
50 جم زيت
50 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
2\1 لترعصيرطماطم
50 مل خل
5 جم ملح
5 جم فلفل
10 جم سكر
(الارز)
50 جم سمن
2\1 كيلو ارز
5 جم ملح
5 جم فلفل
مكعب مرق
750 مل ماء مغلى
(العيش)
50 جم سمن
50 جم ثوم مفروم
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 رغيف بلدى قطع
(الدقه)
50 جم سمن
25 جم ثوم مفروم
15 جم كسبرة ناشفه
5 جم ملح
50 مل خل
5 جم فلفل
5 رغيف بلدى قطع
(الدقه)
50 جم سمن
25 جم ثوم مفروم
15 جم كسبرة ناشفه
5 جم ملح
50 مل خل
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل اللحمه\\\\\\
- فى اناء على النار نشوح لحمه فى سمن ولمه تغير لونها نضيف مستكه وحبهان وورق لورا وبصل وفلفل حبوب ومحل وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف ماء مغلى ونسيبها تستوى على نارهاديه
- فى اناء على النار نشوح لحمه فى سمن ولمه تغير لونها نضيف مستكه وحبهان وورق لورا وبصل وفلفل حبوب ومحل وفلفل ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف ماء مغلى ونسيبها تستوى على نارهاديه
لعمل الارز\\\\
- فى اناء على النار نشوح ارز ومكعب مرق فى سمن ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف ماء مغلى ونقلبهم مع بعض ولمه يشرب الماء نخفض عليه النار خالص ونسيبه يستوى على نارهاديه
لعمل الصلصه\\\\
- فى اناء على النار نشوح ثوم فى زيت ولمه ياخد لون نضيف خل وصلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف عصير طماطم ونتبلها ملح وفلفل وكمون وسكر ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك
لعمل الدقه\\\
- فى اناء على النار نشوح ثوم فى زيت ولمه ياخد لون نضيف خل وصلصه ونقلبهم مع بعض ونضيف عصير طماطم ونتبلها ملح وفلفل وكمون وسكر ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك
لعمل الدقه\\\
- فى اناء على النار نشوح ثوم فى سمن ولمه ياخد لون نضيف كسبرة ونضيف خل وملح تاخد غلاوة ونرفعها من على النار
لعمل العيش\\\\
- فى بوله نخلط ثوم وزيت وملح ونقلبهم مع بعض ونصع فيها العيش ونقلبهم مع بعض ونضعه فى صاج وندخله الفرن يتحمص
- فى بوله نخلط ثوم وزيت وملح ونقلبهم مع بعض ونصع فيها العيش ونقلبهم مع بعض ونضعه فى صاج وندخله الفرن يتحمص
لعمل الفته\\\\\
-نجيب بيركس نضع طبقه من العيش ونضيف عليها كبشه صلصه وشوربه ونضع طبقه من الارز ثم طبقه من الصلصه والشوربه ثم طبقه من العيش ثم طبقه من الارز ثم طبقه من الصلصه والشوربه ونرص اللحمه ونرش عليها دقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه الفته المصريه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, الفته المصريه للشيف حسن,مقاديرالفته المصريه للشيف حسن , الفته المصريه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه الفته المصريه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الفته المصريه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,الفته المصريه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهريونيو,
حلقه اليوم 06\06\2017, حلقه يوم الثلاثاء 06 يونيو للشيف حسن,حلقه 06 يونيو للشيف حسن, حلقه الثلاثاء 06-06-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 06\06\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق