انجلش ترايفل مانجو بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
اسم الوصفه\\\\\ انجلش ترايفل مانجو
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(الاسبونج)
10 بيضات
250 جم سكر
5 جم فانيليا
375 جم دقيق
10 جم بيكينج بودر
250 جم مكعبات مانجو
(جيلى المانجو)
3 باكو جيلى انجو
2\1 لتر ماء مغلى
2\1 لتر ماء مثلج
(الكاسترد)
2\1 لتر لبن
2 اصفر بيض
125 جم سكر
5 جم فانيليا
25 جم كاسترد بودر
( الكريمه شانتيه)
200 جم كريمه شانتيه بودر
2\1 لتر ماء مثلج
10 بيضات
250 جم سكر
5 جم فانيليا
375 جم دقيق
10 جم بيكينج بودر
250 جم مكعبات مانجو
(جيلى المانجو)
3 باكو جيلى انجو
2\1 لتر ماء مغلى
2\1 لتر ماء مثلج
(الكاسترد)
2\1 لتر لبن
2 اصفر بيض
125 جم سكر
5 جم فانيليا
25 جم كاسترد بودر
( الكريمه شانتيه)
200 جم كريمه شانتيه بودر
2\1 لتر ماء مثلج
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الجيلى\\\\\
- فى بوله ندوب جيلى مانجو فى ماء مغلى ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف كوب ماء مثلج ونقلبهم مع بعض ونسيبه يبرد
لعمل اسبونج فانيليا\\\\\\
- فى الميكسرنخفق بيض مع سكروفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما الخليط يتجانس
- فى الميكسرنخفق بيض مع سكروفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما الخليط يتجانس
وفى بوله نخلط دقيق وبيكينج بودرونقلبهم مع بعض ونضيفه على خليط البيض ونقلبه بملعقه خشب من تحت لفوق فى اتجاه واحد حتى تجانس الخليط
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونفرش فى ورق زبدة ونصب فى الاسبونج ونساوى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونفرش فى ورق زبدة ونصب فى الاسبونج ونساوى
- وندخل الاسبونج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ونسيبها تبرد نقطعها مكعبات
لعمل الكريم شانتيه\\\\\\
- فى الميكسر نخفق كريم شانتيه بودر مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه ونضعها فى كيس حلوانى
لعمل الكريم شانتيه\\\\\\
- فى الميكسر نخفق كريم شانتيه بودر مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمه ونضعها فى كيس حلوانى
لعمل الكاسترد\\\\
- فى اناء على النار نضع لبن يغلى وفى بوله نخلط اصفر بيض مع سكروفانيليا وكاسترد ونضيف كبشه من اللبن وندوبهم مع بعض ولمه اللبن يغلى نضيف الخليط على اللبن ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على الكاسترد
- فى اناء على النار نضع لبن يغلى وفى بوله نخلط اصفر بيض مع سكروفانيليا وكاسترد ونضيف كبشه من اللبن وندوبهم مع بعض ولمه اللبن يغلى نضيف الخليط على اللبن ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على الكاسترد
لعمل انجلش ترايفل مانجو \\\\
- نجيب قالب ونرص فى القاع شرائح مانجو ونضع عليها 2 كبشه من الجيلى وندخلها الفريزر تتجمد ونرص عليها مكعبات الكيك ونضيف مكعبات مانجو ونصب عليها جيلى مانجو وندخلها الفريزر تتجمد ونصب عليها الكاسترد ونسيبها تبرد شويه ونزينها بالكريمه شانتيه وندخلها الفريزر تتجمد
- نجيب قالب ونرص فى القاع شرائح مانجو ونضع عليها 2 كبشه من الجيلى وندخلها الفريزر تتجمد ونرص عليها مكعبات الكيك ونضيف مكعبات مانجو ونصب عليها جيلى مانجو وندخلها الفريزر تتجمد ونصب عليها الكاسترد ونسيبها تبرد شويه ونزينها بالكريمه شانتيه وندخلها الفريزر تتجمد
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه انجلش ترايفل مانجو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, انجلش ترايفل مانجو للشيف حسن,مقاديرانجلش ترايفل مانجو للشيف حسن , انجلش ترايفل مانجو للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه انجلش ترايفل مانجو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل انجلش ترايفل مانجو
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,انجلش ترايفل مانجو بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهريوليو,
حلقه اليوم 04\07\2017, حلقه يوم الثلاثاء 04 يوليو للشيف حسن,حلقه 04 يوليو للشيف حسن, حلقه الثلاثاء 04-07-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 04\07\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق