وصفه الباتيه بانواعه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 07\10\2017 _حلقه يوم السبت 07 اكتوبر2017)
اسم الوصفه\\\\\وصفه الباتيه بانواعه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(باتيه ساده)
2\1 كيلو دقيق
10 جم خميره
25 جم لبن بودر
50 جم سكر
5 جم محسن خبز
100 جم زبدة او سمن
200 مل لبن
2 بيضه
5 جم ملح
(سائل التلميع)
2 بيضه
5 جم فانيليا
15 جم سكر
200 مل لبن
(التوبينج)
حبه البركه
(توست القرفه)
2\1 كيلو دقيق
10 جم خميره
25 جم لبن بودر
50 جم سكر
5 جم محسن خبز
100 جم زبدة او سمن
200 مل لبن
2 بيضه
5 جم ملح
100 مل لبن
100 جم سكربودر
50 جم قرفه بودر
(التوبينج)
مربى مشمش
(باتيه الجبنه)
(العجينه)
2\1 كيلو دقيق
10 جم خميره
25 جم لبن بودر
50 جم سكر
5 جم محسن خبز
100 جم زبدة او سمن
200 مل لبن
2 بيضه
5 جم ملح
(سائل التلميع)
2 بيضه
5 جم فانيليا
15 جم سكر
200 مل لبن
(الحشو)
250 جم جبنه فيتا
15 جم نعناع مفروم
25 جم زيتون مفروم
50 مل زيت زيتون (التوبينج)
جبنه رومى مبشوره
(باتيه اللحمه المفرومه)
(العجينه)
2\1 كيلو دقيق
10 جم خميره
25 جم لبن بودر
50 جم سكر
5 جم محسن خبز
100 جم زبدة او سمن
200 مل لبن
2 بيضه
5 جم ملح(سائل التلميع)
2 بيضه
5 جم فانيليا
15 جم سكر
200 مل لبن
(الحشو)
50 جم سمن
100 جم بصل قطع
4\1 كيلو لحمه مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهار
(التوبينج)سمسم محمص
(باتيه الزعتر)
(العجينه)
2\1 كيلو دقيق
10 جم خميره
25 جم لبن بودر
50 جم سكر
5 جم محسن خبز
100 جم زبدة او سمن
200 مل لبن
2 بيضه
5 جم ملح(سائل التلميع)
2 بيضه
5 جم فانيليا
15 جم سكر
200 مل لبن
(الحشو)
25 جم زعتر ناشف
25 جم سمسم
5 جم كارى
5 جم كسبرة ناشفه
5 جم ملح
50 مل زيت زيتون
(التوبينج)
زعتر
(باتيه مربى البلح)
(العجينه)
2\1 كيلو دقيق
10 جم خميره
25 جم لبن بودر
50 جم سكر
5 جم محسن خبز
100 جم زبدة او سمن
200 مل لبن
2 بيضه
5 جم ملح(سائل التلميع)
2 بيضه
5 جم فانيليا
15 جم سكر
200 مل لبن
(الحشو)
مربى بلح
(التوبينج)
مربى مشمش
(باتيه الشيكولاته)
(العجينه)
2\1 كيلو دقيق
10 جم خميره
25 جم لبن بودر
50 جم سكر
5 جم محسن خبز
100 جم زبدة او سمن
200 مل لبن
2 بيضه
5 جم ملح(سائل التلميع)
2 بيضه
5 جم فانيليا
15 جم سكر
200 مل لبن
(الحشو)
شيكولاته بار10 جم خميره
25 جم لبن بودر
50 جم سكر
5 جم محسن خبز
100 جم زبدة او سمن
200 مل لبن
2 بيضه
5 جم ملح(سائل التلميع)
2 بيضه
5 جم فانيليا
15 جم سكر
200 مل لبن
(الحشو)
(التوبينج)
شيكولاته حبوب
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل سائل التلميع\\\\\
- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
لعمل عجينه الباتيه الساده\\\\\\- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
- فى الميكسر نخفق دقيق وخميرة ولبن بودر ومحسن خبزوسكروبيض ونخفقهم مع بعض كويس , وفى اناء على النار ندافئ لبن وندوب فى زبدة او سمن ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد ونضيفه على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض كويس حتى الحصول على عجينه ناعمه وفى بوله نرش دقيق ونضع العجينه ونغطيها ونسيبها تخمرفى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك رفيع ونقطعها شرائح رفيعه طويل ونرش عليعا سكر وقرفه ونلفها رول ونرصه فى صاج ونسيبها فى مكان دافئ يخمر لمدة نصف ساعه - وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ولمه تخرج ندهنها مربى مشمش
- ويقدم وبالف هنا وشفا
لعمل سائل التلميع\\\\\
- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
لعمل حشو الجبنه\\\\
- فى بوله نخلط جبنه فيتا وزيتون ونعناع مفروم وزيت ونهرسهم مع بعض كويس
لعمل عجينه الباتيه الجبنه\\\\\\- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
لعمل حشو الجبنه\\\\
- فى بوله نخلط جبنه فيتا وزيتون ونعناع مفروم وزيت ونهرسهم مع بعض كويس
- فى الميكسر نخفق دقيق وخميرة ولبن بودر ومحسن خبزوسكروبيض ونخفقهم مع بعض كويس , وفى اناء على النار ندافئ لبن وندوب فى زبدة او سمن ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد ونضيفه على الخليط السابق ونضيف ملح ونخفقهم مع بعض كويس حتى الحصول على عجينه ناعمه وفى بوله نرش دقيق ونضع العجينه ونغطيها ونسيبها تخمرفى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك رفيع ونقطعها شرائح وندهنها سائل التلميع ونضع فيها حشو الجبنه ونلفه مرتين على بعض ونرصه فى صاج ونسيبها فى مكان دافئ يخمر لمدة نصف ساعه وندهنه سائل التلميع ونرش عليه جبنه رومى مبشورة- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
لعمل سائل التلميع\\\\\
- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
لعمل حشو اللحمه المفرومه\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه ونتبلها ملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى ولمه تستوى نرفعها من على النار ونسيبها تبرد
لعمل عجينه الباتيه اللحمه المفرومه\\\\\\- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
لعمل حشو اللحمه المفرومه\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه ونتبلها ملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى ولمه تستوى نرفعها من على النار ونسيبها تبرد
- فى الميكسر نخفق دقيق وخميرة ولبن بودر ومحسن خبزوسكروبيض ونخفقهم مع بعض كويس , وفى اناء على النار ندافئ لبن وندوب فى زبدة او سمن ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد ونضيفه على الخليط السابق ونضيف ملح ونخفقهم مع بعض كويس حتى الحصول على عجينه ناعمه وفى بوله نرش دقيق ونضع العجينه ونغطيها ونسيبها تخمرفى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك رفيع ونقطعها شرائح وندهنها سائل التلميع ونضع فيها حشو اللحمه المفرومه ونلفه مرتين على بعض ونرصه فى صاج ونسيبها فى مكان دافئ يخمر لمدة نصف ساعه وندهنه سائل التلميع ونرش عليه سمسم- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
لعمل سائل التلميع\\\\\
- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
لعمل حشو الزعتر\\\\\
- فى بوله نخلط زعتر وسمسم وكارى وكسبرة ناشفه وملح وزيت زيتون ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل عجينه الباتيه الزعتر\\\\\\- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
لعمل حشو الزعتر\\\\\
- فى بوله نخلط زعتر وسمسم وكارى وكسبرة ناشفه وملح وزيت زيتون ونقلبهم مع بعض كويس
- فى الميكسر نخفق دقيق وخميرة ولبن بودر ومحسن خبزوسكروبيض ونخفقهم مع بعض كويس , وفى اناء على النار ندافئ لبن وندوب فى زبدة او سمن ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد ونضيفه على الخليط السابق ونضيف ملح ونخفقهم مع بعض كويس حتى الحصول على عجينه ناعمه وفى بوله نرش دقيق ونضع العجينه ونغطيها ونسيبها تخمرفى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك رفيع ونقطعها شرائح وندهنها سائل التلميع ونضع فيها حشو الزعترونلفه مرتين على بعض ونرصه فى صاج ونسيبها فى مكان دافئ يخمر لمدة نصف ساعه وندهنه سائل التلميع ونرش عليه زعتر ناشف- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
لعمل سائل التلميع\\\\\
- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
لعمل عجينه الباتيه مربى البلح\\\\\\- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
- فى الميكسر نخفق دقيق وخميرة ولبن بودر ومحسن خبزوسكروبيض ونخفقهم مع بعض كويس , وفى اناء على النار ندافئ لبن وندوب فى زبدة او سمن ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد ونضيفه على الخليط السابق ونضيف ملح ونخفقهم مع بعض كويس حتى الحصول على عجينه ناعمه وفى بوله نرش دقيق ونضع العجينه ونغطيها ونسيبها تخمرفى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك رفيع ونقطعها شرائح وندهنها سائل التلميع ونضع فى مربى بلح ونلفه مرتين على بعض ونرصه فى صاج ونسيبها فى مكان دافئ يخمر لمدة نصف ساعه وندهنه سائل التلميع - وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ولمه يخرج ندهنه مربى مشمش
- ويقدم وبالف هنا وشفا
لعمل سائل التلميع\\\\\
- فى بوله نخفق بيض وفانيليا وسكر ولبن ونخفقهم مع بعض كويس
لعمل عجينه الباتيه الشيكولاته\\\\\\
- فى الميكسر نخفق دقيق وخميرة ولبن بودر ومحسن خبزوسكروبيض ونخفقهم مع بعض كويس , وفى اناء على النار ندافئ لبن وندوب فى زبدة او سمن ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد ونضيفه على الخليط السابق ونضيف ملح ونخفقهم مع بعض كويس حتى الحصول على عجينه ناعمه وفى بوله نرش دقيق ونضع العجينه ونغطيها ونسيبها تخمرفى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك رفيع ونقطعها شرائح وندهنها سائل التلميع ونضع فى شيكولاته بار ونلفه مرتين على بعض ونرصه فى صاج ونسيبها فى مكان دافئ يخمر لمدة نصف ساعه وندهنه سائل التلميع ونرش عليه شيكولاته حبوب
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه الباتيه بانواعه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه الباتيه بانواعه للشيف حسن,مقاديروصفه الباتيه بانواعه للشيف حسن , وصفه الباتيه بانواعه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه الباتيه بانواعه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه الباتيه بانواعه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه الباتيه بانواعه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهراكتوبر,
حلقه اليوم 07\10\2017, حلقه يوم السبت 07 اكتوبر للشيف حسن,حلقه 07 اكتوبر للشيف حسن, حلقه السبت 07-10-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 07\10\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق