\
وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 23\11\2017 _حلقه يوم الخميس 23 نوفمبر2017)
(العجينه)
2\1 كيلو دقيق
15 جم ملح
10 جم سكر
10 جم خميرة
50 مل زيت
225 مل ماء
150 جم لانشون فراخ قطع
150 جم روز بيف قطع
100 جم فلفل اخضر قطع
50 جم فلفل حامى قطع
100 جم طماطم لحم قطع
150 جم جبنه شيدر مبشورة
150 جم جبنه موتزاريلا
5 جم ملح
5 دجم فلفل
5 جم جوزة الطيب
لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط قطع لانشون وروزبيف وفلفل اخضر قطع وفلفل حامى وطماطم وجبنه شيدروجبنه موتزاريلا ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل الحواوشى\\\\
-فى صاج مدهون زيت نضع قاعدة الحواوشى ونضيف فى الحشو ونفردة كويس ونضع عليها الغطاء ونقفل الحواوشى كويس من الاحراف بشوكه ونخرم الوش بشوكه وندهن الوش زيت
-وندخل الحواوشى الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده للشيف حسن,مقاديروصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده للشيف حسن , وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده
وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
اسم الوصفه\\\\\وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده
&&مقاديرومكونات الوصفه&&(العجينه)
2\1 كيلو دقيق
15 جم ملح
10 جم سكر
10 جم خميرة
50 مل زيت
225 مل ماء
150 جم لانشون فراخ قطع
150 جم روز بيف قطع
100 جم فلفل اخضر قطع
50 جم فلفل حامى قطع
100 جم طماطم لحم قطع
150 جم جبنه شيدر مبشورة
150 جم جبنه موتزاريلا
5 جم ملح
5 دجم فلفل
5 جم جوزة الطيب
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل العجينه\\\\\\
-فى الميكسر نضيف الدقيق والسكر والخميرة وملح وزيت ونخلطهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن العجينه فوق وتحت زيت ونغطيها بكيس ونسيبها تخمر نصف ساعه فى المطبخ
-على الرخامه ندهنها زيت ونفرد العجينه على جزاين ونضع الجزء الاول فى صاج( نعمل قاعده وغطاء)
-فى الميكسر نضيف الدقيق والسكر والخميرة وملح وزيت ونخلطهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه طريه ونقطعها كرات ونضعها فى بوله مدهونه زيت وندهن العجينه فوق وتحت زيت ونغطيها بكيس ونسيبها تخمر نصف ساعه فى المطبخ
-على الرخامه ندهنها زيت ونفرد العجينه على جزاين ونضع الجزء الاول فى صاج( نعمل قاعده وغطاء)
لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط قطع لانشون وروزبيف وفلفل اخضر قطع وفلفل حامى وطماطم وجبنه شيدروجبنه موتزاريلا ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل الحواوشى\\\\
-فى صاج مدهون زيت نضع قاعدة الحواوشى ونضيف فى الحشو ونفردة كويس ونضع عليها الغطاء ونقفل الحواوشى كويس من الاحراف بشوكه ونخرم الوش بشوكه وندهن الوش زيت
-وندخل الحواوشى الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده للشيف حسن,مقاديروصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده للشيف حسن , وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه حواوشى اسكندرانى باللحوم البارده بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر نوفمبر,
حلقه اليوم 23\11\2017, حلقه يوم الخميس 23 نوفمبر للشيف حسن,حلقه 23 نوفمبر للشيف حسن, حلقه الخميس 23-11-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 23\11\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق