وصفه بطاطا بشاميل بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 20\11\2017 _حلقه يوم الاثنين 20 نوفمبر2017)
اسم الوصفه\\\\\وصفه بطاطا بشاميل
&&مقاديرومكونات الوصفه&&(البطاطا)
3 حبات بطاطا
لتر ماء مغلى
كوب سكر
فانيليا
عودين قرفه
(البسبوسه)
3 ملعقه سمن
3 ملقعه لبن
2 ملعقه شربات ثقيل بارد
كوب الا ربع سكر
كوب ونصف دقيق سميد
ملعقه جوزهند
(الشربات)
كوب سكر
كوب ماء
عصير ليمونه
ملعقه كريمه طهى
ملعقه سمن
ملعقه لبن
ربع كوب سكر
فانيليا
(البشاميل)
3 كوب لبن دافئ
ربع كوب سكر
فانيليا
ملعقه ونصف سمن
ملعقه ونصف دقيق
ملعقه جوزهند
(الشربات)
كوب سكر
كوب ماء
عصير ليمونه
ملعقه كريمه طهى
ملعقه سمن
ملعقه لبن
ربع كوب سكر
فانيليا
(البشاميل)
3 كوب لبن دافئ
ربع كوب سكر
فانيليا
ملعقه ونصف سمن
ملعقه ونصف دقيق
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لسلق البطاطا\\\\\
- فى اناء على النار فى ماء بيغلى ونضيف سكرورشه فانيليا و قرفه ولمه تغلى نضيف بطاطا ونسيبها تتسلق لمدة ساعه ونصف ولمه تبرد نصفيها ونقشرها ونهرسها
لعمل البسبوسه\\\\\
- فى اناء على النار نضيف سمن ولبن وشربات ونقلبهم مع بعض يدافئه بس
- فى اناء ندوب الخليط السابق فى سكر ونقلبهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق سميد مع جوزهند ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونقلبهم مع بعض
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونصب فيها البسبوسه ونساويها وندخل الصينيه الفرن على 220 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج نصب عليها الشربات ونسيبها تبرد ونفرمها
لعمل الشربات\\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعها على النار وبعد الغليان نضيف عصير ليمونه
لعمل البشاميل\\\\
- فى اناء على النار ندافئ لبن وندب فى سكر وفانيليا ونقلبهم مع بعض كويس
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن دافئ ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل
- ونجيب البطاطا ونضيف عليها كريمه طهى وسمن ولبن وسكرووفانيليا ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب بيركس ونعمل فى ديسك من البسبوسه ونفردها ونصب عليها خليط البطاطا ونفرده ونصب عليه بشاميل
- فى اناء على النار نضيف سمن ولبن وشربات ونقلبهم مع بعض يدافئه بس
- فى اناء ندوب الخليط السابق فى سكر ونقلبهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق سميد مع جوزهند ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونقلبهم مع بعض
- ونجيب صينيه وندهنها سمن ونصب فيها البسبوسه ونساويها وندخل الصينيه الفرن على 220 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج نصب عليها الشربات ونسيبها تبرد ونفرمها
لعمل الشربات\\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعها على النار وبعد الغليان نضيف عصير ليمونه
لعمل البشاميل\\\\
- فى اناء على النار ندافئ لبن وندب فى سكر وفانيليا ونقلبهم مع بعض كويس
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن دافئ ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل
- ونجيب البطاطا ونضيف عليها كريمه طهى وسمن ولبن وسكرووفانيليا ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب بيركس ونعمل فى ديسك من البسبوسه ونفردها ونصب عليها خليط البطاطا ونفرده ونصب عليه بشاميل
- وندخل البيركس الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه بطاطا بشاميل بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه بطاطا بشاميل للشيف حسن,مقاديروصفه بطاطا بشاميل للشيف حسن ,وصفه بطاطا بشاميل للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه بطاطا بشاميل بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه بطاطا بشاميل
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه بطاطا بشاميل بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر نوفمبر,
حلقه اليوم 20\11\2017, حلقه يوم الاثنين 20 نوفمبر للشيف حسن,حلقه 20 نوفمبر للشيف حسن, حلقه الاثنين 20-11-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 20\11\2017 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق