وصفه ديك رومى روستو بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 06\01\2018_حلقه يوم السبت 06 يناير2018)
اسم الوصفه\\\\\وصفه ديك رومى روستو
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
ديك رومى منظف جيدا
(التتبيله)
150 مل ماء بصل
150 مل ماء طماطم
50 مل عصير ليمون
50 مل خل
5 جم ملح
5 جم فلفل
5جم بهارات
5 جم زعتر
5 جم جوزة الطيب
150 مل ماء طماطم
50 مل عصير ليمون
50 مل خل
5 جم ملح
5 جم فلفل
5جم بهارات
5 جم زعتر
5 جم جوزة الطيب
(الحشو)
100 جم زبدة سايحه للدهن
250 جم قطع سجق
100 جم قرصيا قطع
100 جم تين قطع
100 جم مشمشيه قطع
100 جم بصل اخضر قطع
100 جم عين جمل قطع
100 جم برتقال فيليه
100 جم زبدة سايحه للدهن
250 جم قطع سجق
100 جم قرصيا قطع
100 جم تين قطع
100 جم مشمشيه قطع
100 جم بصل اخضر قطع
100 جم عين جمل قطع
100 جم برتقال فيليه
100 جم تفاح اخضر
100 جم بصل احمر
100 جم كرات
100 جم كرفس
100 جم جزر
50 جم بقدونس
50 جم مرمريه
5 جم ملح
5 جم فلفل
(التوبينج)
50 جم عسل ابيض
50 جم صلصه
50 جم سمن
50 مل زيت
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم زعتر
5 جم روزمارى
100 جم بصل احمر
100 جم كرات
100 جم كرفس
100 جم جزر
50 جم بقدونس
50 جم مرمريه
5 جم ملح
5 جم فلفل
(التوبينج)
50 جم عسل ابيض
50 جم صلصه
50 جم سمن
50 مل زيت
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم زعتر
5 جم روزمارى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل التتبيله\\\\
لعمل التتبيله\\\\
- فى بوله نخلط ماء بصل وماء طماطم وعصير ليمون وخل وملح وفلفل وبهارات وزعتر وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الديك الرومى من برا ومن جوا وبين الجلد واللحم وندهنه سمن ونرش عليها ملح وفلفل
- على الشوايه وندهنها سمن نضع الديك الرومى ياخد صدمه بس
لعمل الحشو\\\\
- فى بوله نخلط سجق وقراصيا وتين ومشمشيه وبصل اخضر وبصل احمروعين جمل وبرتقال وتفاح وكرات وكرفس وجزر وبقدونس ومرمريه وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم الديك الرومى ونقفله ببصله كبيرة
- ونجيب صاج كبير ونضع فى الديك ونغطى بورق فويل وندخل الديك الفرن على180درجه لمدة نصف ساعه وبعدها نخفض الحرارة لدرجه 150 درجه لمدة 3 ساعات
لعمل التوبينج\\\
- فى بوله نخلط صلصه وعسل وسمن وزيت وملح وفلفل وزعتر وروزمارى ونقلبهم مع بعض وندهن بيهم الديك بعد ما يستوى وندخله الفرن تحت الشوايه ياخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا
- على الشوايه وندهنها سمن نضع الديك الرومى ياخد صدمه بس
لعمل الحشو\\\\
- فى بوله نخلط سجق وقراصيا وتين ومشمشيه وبصل اخضر وبصل احمروعين جمل وبرتقال وتفاح وكرات وكرفس وجزر وبقدونس ومرمريه وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم الديك الرومى ونقفله ببصله كبيرة
- ونجيب صاج كبير ونضع فى الديك ونغطى بورق فويل وندخل الديك الفرن على180درجه لمدة نصف ساعه وبعدها نخفض الحرارة لدرجه 150 درجه لمدة 3 ساعات
لعمل التوبينج\\\
- فى بوله نخلط صلصه وعسل وسمن وزيت وملح وفلفل وزعتر وروزمارى ونقلبهم مع بعض وندهن بيهم الديك بعد ما يستوى وندخله الفرن تحت الشوايه ياخد لون
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه ديك رومى روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه ديك رومى روستو للشيف حسن,مقاديروصفه ديك رومى روستو للشيف حسن , وصفه ديك رومى روستو للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه ديك رومى روستو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه ديك رومى روستو
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه ديك رومى روستو بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر يناير,
حلقه اليوم 06\01\2018, حلقه يوم السبت 06 يناير للشيف حسن,حلقه 06 يناير للشيف حسن, حلقه السبت 06-01-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 06\01\2018 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق