وصفه كوسه بالبشاميل بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
اسم الوصفه\\\\\وصفه كوسه بالبشاميل
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(الكوسه)
50 جم سمن وزيت
500 جم بصل شرائح
25 جم ثوم مفروم
كيلو كوسه شرائح
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم زعتر
50 جم سمن وزيت
500 جم بصل شرائح
25 جم ثوم مفروم
كيلو كوسه شرائح
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم زعتر
5 جم روزمارى
(اللحمه)
40 جم سمن وزيت
150 جم بصل مكعبات
50 جم صلصه
500 جم لحمه مفرومه
25 جم طماطم مبشوره
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم سكر
50 مل شوربه
(اللحمه)
40 جم سمن وزيت
150 جم بصل مكعبات
50 جم صلصه
500 جم لحمه مفرومه
25 جم طماطم مبشوره
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم سكر
50 مل شوربه
(البشاميل)
60 جم سمن
60 جم دقيق
1200 مل لبن دافئ
5 جم ملح
5 جم فلفل
مكعب مرق
جبنه موتزرايلا
60 جم سمن
60 جم دقيق
1200 مل لبن دافئ
5 جم ملح
5 جم فلفل
مكعب مرق
جبنه موتزرايلا
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الكوسه\\\\\
- فى اناء على النار نشوح شرائح البصل فى سمن وزيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل ونتبلها ملح وفلفل وزعتر وروزمارى ونضيف كوسه ونقلبهم مع بعض
اللحمه\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف صلصه ونضيف لحمه مفروممه وطماطم ونتبلها ملح وفلفل وسكر وبهارات ونقلبهم مع بعض ونضيف شوربه ونقلبهم مع بعض ونسيبهاتستوى على نارهاديه
- فى اناء على النار نشوح شرائح البصل فى سمن وزيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل ونتبلها ملح وفلفل وزعتر وروزمارى ونضيف كوسه ونقلبهم مع بعض
اللحمه\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف صلصه ونضيف لحمه مفروممه وطماطم ونتبلها ملح وفلفل وسكر وبهارات ونقلبهم مع بعض ونضيف شوربه ونقلبهم مع بعض ونسيبهاتستوى على نارهاديه
البشاميل\\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهب نتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيف لبن دافئ ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل متجانس
كوسه بالبشاميل\\\\\
- فى اناء نضع الكوسه ونضيف عليها كبشه من البشاميل ورشه جبنه موتزرايلا ونقلبهم مع بعض
- نجيب بيركس ونضع فى كبشه من البشاميل ونضع نصف كميه الكوسه ونضيف كبشه من البشاميل ورشه جبنه موتزرايلا ونضغط عليها ونضيف اللحمه المفرومه ونضيف كبشه من البشاميل ورشه جبنه موزترايلا ونضغط عليها ونضيف باقى كميه الكوسه ونضع عليها ونضع باقى كميه البشاميل ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل البيركس الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقم وبالف هنا وشفا
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهب نتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيف لبن دافئ ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل متجانس
كوسه بالبشاميل\\\\\
- فى اناء نضع الكوسه ونضيف عليها كبشه من البشاميل ورشه جبنه موتزرايلا ونقلبهم مع بعض
- نجيب بيركس ونضع فى كبشه من البشاميل ونضع نصف كميه الكوسه ونضيف كبشه من البشاميل ورشه جبنه موتزرايلا ونضغط عليها ونضيف اللحمه المفرومه ونضيف كبشه من البشاميل ورشه جبنه موزترايلا ونضغط عليها ونضيف باقى كميه الكوسه ونضع عليها ونضع باقى كميه البشاميل ونرش عليها جبنه موتزرايلا
- وندخل البيركس الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- وتقم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه كوسه بالبشاميل بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه كوسه بالبشاميل للشيف حسن,مقاديروصفه كوسه بالبشاميل للشيف حسن ,وصفه كوسه بالبشاميل للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه كوسه بالبشاميل بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه كوسه بالبشاميل
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه كوسه بالبشاميل بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرفبراير,
حلقه اليوم 05\02\2018, حلقه يوم الاثنين 05 فبراير للشيف حسن,حلقه 05 فبراير للشيف حسن, حلقه الاثنين 05-02-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 05\02\2018 قناه mbc مصر,
0 التعليقات:
إرسال تعليق