وصفه الرنجه المدخنه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 22\03\2018_حلقه يوم الخميس 22 مارس 2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه الرنجه المدخنه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&كيلو سمك الهرنج
نشاره خشب فاكهه
ربع كيلو ملح خشن
ابيض بيضه
ورق زبدة
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى الميكسر نخفق ابيض بيض مع ملح ونعمله مارينج
-فى بوله نضيف ملح ونضيف عليه المارينج ونقلبهم مع بعض لحد ما يكون عجينه
- وندهن السمك بالخليط السابق من كل مكان فى السمكه
- وفى مصفاه نرص السمك ونغطيها بورق زبدة وننشرها فى مكان جيد التهويه لمدة 24 ساعه ونغطي بورق زبدة
-وفى بوله فيها ماء نغسل السمك من عجينه المارينج
-وفى الفرن على 50 درجه نرص السمك على شبكه الفرن
-فى صاج فى نشارة خشب نضع فحمه ونضع عليها النشاره تطلع دخن على السمك ونضع عليها شبكه السمك تاخد رايحه الدخن
- ونشغل الفرن على 50 درجه لمدة 6 ساعات
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه الرنجه المدخنه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه الرنجه المدخنه للشيف حسن,مقادير وصفه الرنجه المدخنه للشيف حسن , وصفه الرنجه المدخنه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه الرنجه المدخنه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه الرنجه المدخنه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه الرنجه المدخنه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمارس,
حلقه اليوم 21\03\2018, حلقه يوم الخميس 21 مارس للشيف حسن,حلقه 21 مارس للشيف حسن, حلقه الخميس 21-03-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 21\03\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق