وصفه فته الكشك بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 24\04\2018_حلقه يوم الثلاثاء 24 ابريل 2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه فته الكشك
&&مقاديرومكونات الوصفه&&(الحشو)
1 دكر بط
بصله شرائح
1 كرات شرائح
1 طماطم شرائح
برتقاله شرائح
2 ورق لورا
5 حبهان
5 جم ملح
5 جم فلفل
25 جم صلصه
50 مل زيت
(السلق)
2 لتر ماء مغلى
1 بصل على 4
1 جزر شرائح
كرات
كرفس
حبهان
ورق لورا
مستكه
حبوب فلفل اسود
ملح
فلفل
(التوبينج)
50 جم سمن سايحه
50 مل زيت
50 جم صلصه
50 جم عسل ابيض
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم زعتر
5 جم روزمارى
(الارز)
50 جم سمن
500 جم ارز مصرى
1 لتر ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل ابيض
2 ورق لورا
مكعب مرق
(الكشك)
لتر لبن رايب
250 جم دقيق
2 كوب زبادى
500 مل شوربه بط
250 جم كريمه طبخ
100 جم ارز
5 جم ملح
5 جم فلفل
1 مكعب مرق
( الصلصه)
50 جم سمن
100 جم بصل مكعبات
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
25 مل خل
10 جم سكر
500 جم طماطم مبشورة
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
(الخبز)
2 كيس خبز شامى قطع
50 مل ثوم قطع
50 مل سمن
5 جم ملح
5 جم فلفل
(البصل المحمر)
150 جم بصل مكعبات
5 مل خل
5 جم دقيق
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
للعمل الحشو\\\
- فى بوله نخلط بصل وبرتقال وكرات وطماطم ونتبله ملح وفلفل وحبهان وورق لورا وزيت وصلصه ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم البطه ونقفلها ببصله كبيرة وعلى الشوايه نضع البطه تاخد صدمه ونلفها فى ورق فويل ونقفلها كويس
للعمل السلق \\\\
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف بصل وجزروكرات وكرفس وحبهان ورق لورا ومستكه وملح وفلفل ولمه يغلوا مع بعض نضيف البطه ونسيبها تستوى على نار هاديه لمدة ساعه على الاقل
للعمل التوبينج\\\\
-فى اناء على النار نخلط سمن وزيت وصلصه وعسل وملح وفلفل وزعتر وزرمارى ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوة وندهن بيهم البطه ونضعها فى صاج وندخلها الفرن تاخد لون
للعمل الارز \\\\
-فى اناء على النار فى سمن نشوح الارز ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيف الماء المغلى ولمه يشرب الماء نخفض عليه النار ونسيبه يستوى على نار هاديه
للعمل الصلصه\\\\\
-فى اناء على النار فى سمن نشوح بصل ولمه ياخد لون نضيف الثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر وطماطم ونتبله ملح وفلفل وشطه ومكعب مرق ونضيف الشوربه ونسيبها تتسبك على نارهاديه
للعمل الكشك \\
-فى اناء على النار فى شوربه وكريمه طهى وارز وملح وفلفل ومكعب مرق ونسيبها تغلى شويه والارزيستوى, وفى بوله نخلط زبادى ولبن رايب و دقيق ونقلبهم مع بعض ونسيبهم تتخمر لمدة ساعه فى المطبخ ونضيفها على الشوربه ونقلبهم مع بعض تاخد غلاوتين ونرفعها من على النار
للعمل الخبز\\\\
- فى بوله فيها عيش وملح وفلفل وثوم وسمن ونقلبهم مع بعض ونضعهم فى صاج ندخله الفرن يتحمص شويه
- فى بوله نخلط بصل وخل ودقيق ونقلبه بعض وفى اناء على النار فى زيت نحمر البصل تكون لونها ذهبى غامق
-فى طبق التقديم نفرد نصف العيش ونضيف عليه كبشه من الصوص الابيض وكبشه من الصوص الاحمرونضيف نصف الارز ونضيف عليه كبشه صوص الابيض وكبشه صوص احمر ونضيف باقى العيش وصوص ابيض وصوص احمر وباقى الارز ونضيف عليه صوص الابيض والاحمر ونضع عليه البطه
وفى طبق التقديم نغرف الكشك ونرش على الوش بصل محمر
-وبقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه فته الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه فته الكشك للشيف حسن,مقادير وصفه فته الكشك للشيف حسن , وصفه فته الكشك للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه فته الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه فته الكشك
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه فته الكشك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرابريل,
حلقه اليوم 24\04\2018, حلقه يوم الثلاثاء 24 ابريل للشيف حسن,حلقه 24 ابريل للشيف حسن, حلقه الثلاثاء 24-04-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 24\04\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق