اعلان

السبت، 26 مايو 2018

مندى الفراخ بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


مندى الفراخ بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 26\05\2018_حلقه يوم السبت 26 مايو 2018)
اسم الوصفه\\\\\ مندى الفراخ
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


فرخه على 8
(التتبيله)
150 مل لبن رايب
100 جم زبادى
50 مل زيت
50 جم صلصه
5 فص ثوم مفروم
15 جم كارى
15 جم كركم
5 جم حبهان بودر
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
150 جم بصل مبشور
150 جم طماطم مبشورة
(الارز)
50 مل زيت
2 ليمون ناشف
2 ورق لورا
5 حبهان
5 بصل اورمه
5 جم مستكه
مكعب مرق
5 جم ملح
5 جم فلفل
2 لتر شوربه
كيلو ارز بسمتى
بيركس
المونيوم فويل

&&طريقه تحضيرالوصفه&&


لعمل التتبيله\\\\
- فى بوله نخلط بصل مبشوروثوم مفروم  وطماطم وصلصه وزبادى ولبن رايب وعصير ليمون وخل وملح وفلفل كارى وكركم وحبهان وبهارات وزيت ونقلبهم مع بعض كويس ونضع فى قطع الفراخ ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبها فى التتبيله لمدة ساعه فى الثلاجه

لعمل الارز\\\\\
- فى اناء على النار نشوح مستكه فى زيت ونضيف بصل ونقلبهم مع بعض ولمه يدبل نضيف ثوم وحبهان وورق لورا وليمون ناشف وطماطم لحم ونقلبهم مع بعض ونتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض ونضيف شوربه ونسيبها تغلى غلاوتين ونضيف الارزولمه تغلى نغطى الاناء بورق فويل ونعمل فى فتحات ونرص عليها قطع الفراخ ونغطيها بورق فويل وندخل الاناء الفرن على 200 درجه لمدة ساعه ونشيل الفويل من على الفراخ ونسيبها تاخد لون تحت الشوايه

- ويقدم وبالف هنا وشفا

طريقه وصفه 
مندى الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر,  وصفه مندى الفراخ للشيف حسن,مقادير وصفه مندى الفراخ للشيف حسن ,  وصفه مندى الفراخ للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه مندى الفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه مندى الفراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه مندى الفراخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمايو,
حلقه اليوم 26\05\2018, حلقه يوم السبت 26 مايو للشيف حسن,حلقه 26 مايو للشيف حسن, حلقه السبت 26-05-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 26\05\2018 قناه mbc 



0 التعليقات:

إرسال تعليق