اعلان

الاثنين، 11 يونيو 2018

المعمول بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


 المعمول بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 11\06\2018_حلقه يوم الاثنين 11 يونيه 2018)
اسم الوصفه\\\\\  المعمول
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


400 جم دقيق (
2 كوب)
100 جم دقيق سميد (نصف كوب)
25 جم لبن بودره (
 ملعقه كبيرة)
10 جم بيكينج بودر( 
نصف ملعقه كبيرة)
10 جم محلب 
نصف ملعقه كبيرة)
25 جم سكر (ملعقه كبيرة)
5 جم ملح (نصف ملعقه صغيرة)
100 جم سمن (
نصف كوب)
250 جم  زبدة (
كوب وربع)
(الخميرة)
10 جم خميرة فوريه (نصف ملعقه كبيرة)
5 جم سكر(نصف ملعقه صغيرة)
100 جم  ماء دافئ (
 نصف كوب)
(الحشو)
100 جم سكر(نصف كوب)
100 جم  دقيق سميد (
نصف كوب)
100 جم عجوة طريه (نصف كوب)
100 جم سمسم (نصف كوب)
100 جم عين جمل (
نصف كوب)
5 جم قرفه (ملعقه صغيرة)
5 جم ماء زهر(ملعقه صغيرة)
25 جم عسل ابيض (ملعقه كبيرة)

&&طريقه تحضيرالوصفه&&

لعمل الحشو\\\\
- فى بوله نخلط سكر وعجوة وسمسم ودقيق سميد وعين جمل وقرفه وماء زهر وعسل ونقلبهم مع بعض ونعملها كرات صغيرة

لعمل المعمول \\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق ودقيق سميد ومحلب ولبن بودره وبيكينج بودروسكر وسمن وزبدة ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط وفى كوب ماء ندوب خميرة وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيفه على الخليط ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضعه فى بوله ونسيبها ترتاح ساعه فى الثلاجه
- نجيب قالب المعمول ونعفرها دقيق ونضع فى كرات العجينه ونعمل فيها تجوايف ونضع فى الحشو ونقفله كويس
- ونجيب صاج ونرص فى المعمول وندخل الصاج الفرن على 190 درجه لمدة 30 دقيقه ( لازم ياخد لون ذهى غامق شويه)
- ويقدم وبالف هنا وشفا



طريقه وصفه 
المعمول بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر,  وصفه المعمول للشيف حسن,مقادير وصفه المعمول للشيف حسن , وصفه المعمول للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه المعمول بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه المعمول
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه المعمول بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهريونيه,
حلقه اليوم 11\06\2018, حلقه يوم  الاثنين 11 يونيه للشيف حسن,حلقه 11 يونيه للشيف حسن, حلقه الاثنين 11-06-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 11\06\2018 قناه mbc 

0 التعليقات:

إرسال تعليق