حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(العجينه)
500 جم دقيق
10 جم خميره
10 جم سكر
10 جم ملح
25 مل زيت
250 مل ماء
(الحشو)
250 جم صدور فراخ مفرومه
125 جم بصل مبشوره
100 جم فلفل رومى مكعبات
100 جم طماطم لحم مكعبات
50 جم كسبرة مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم شطه
5 جم ثوم مفروم
5 جم زنجبيل بودر
4 شرائح جبنه شيدر
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
طريقه وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ للشيف حسن,مقادير وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ للشيف حسن , وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ
(حلقه اليوم 30\06\2018_حلقه يوم السبت 30 يونيه 2018)
اسم الوصفه\\\\\ حواوشى اسكندرانى بالفراخ
&&مقاديرومكونات الوصفه&&500 جم دقيق
10 جم خميره
10 جم سكر
10 جم ملح
25 مل زيت
250 مل ماء
(الحشو)
250 جم صدور فراخ مفرومه
125 جم بصل مبشوره
100 جم فلفل رومى مكعبات
100 جم طماطم لحم مكعبات
50 جم كسبرة مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم شطه
5 جم ثوم مفروم
5 جم زنجبيل بودر
4 شرائح جبنه شيدر
لعمل الحشو\\\\\
- فى بوله نخلط صدور فراخ مفرومه وبصل وطماطم وفلفل رومى وكسبرة مفرومه وملح وفلفل وشطه وثوم مفروم وزنجبيل ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل العجينه \\\
- فى الميكسرنخلط دقيق وخميرة وسكروملح وزيت ونخفقهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه حتى تجانس الخليط ونحصل على عجينه سهله طريه ونلفها رول ونقطعها على 6 كرات متساويه, وفى بوله مدهونه زيت نرص كرات العجينه وندهنها زيت ونغطيها ونضعها فى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه- فى بوله نخلط صدور فراخ مفرومه وبصل وطماطم وفلفل رومى وكسبرة مفرومه وملح وفلفل وشطه وثوم مفروم وزنجبيل ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل العجينه \\\
- على الرخامه وندهنها زيت نفرد كرات العجينه بايدينا بسمك متوسط (هنعمل العجينه قاعده وغطاء للحواوشى)
ونجيب صاج وندهنه زيت نضع فى قاعده العجينه ونضع فى النصف حشو الفراخ ونفرده ماعدا الحروف ونرص عليه شرائح جبنه شيدروندهن الحروف ماء ونضع غطاء من العجينه ونقفلها من الحروف كويس بشوكه ونخرم الغطاء بشوكه ونسيبه فى مكان دافئ يخمر تانى لمدة ربع ساعه
-وندخل الحواوشى الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
ونجيب صاج وندهنه زيت نضع فى قاعده العجينه ونضع فى النصف حشو الفراخ ونفرده ماعدا الحروف ونرص عليه شرائح جبنه شيدروندهن الحروف ماء ونضع غطاء من العجينه ونقفلها من الحروف كويس بشوكه ونخرم الغطاء بشوكه ونسيبه فى مكان دافئ يخمر تانى لمدة ربع ساعه
-وندخل الحواوشى الفرن على 200 درجه لمدة 30 دقيقه
-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ للشيف حسن,مقادير وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ للشيف حسن , وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه حواوشى اسكندرانى بالفراخ بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهريونيه,
حلقه اليوم 30\06\2018, حلقه يوم السبت 30 يونيه للشيف حسن,حلقه 30 يونيه للشيف حسن, حلقه السبت 30-06-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 30\06\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق