اعلان

الاثنين، 16 يوليو 2018

وصفه ساندوتش كوردن بلو بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


وصفه ساندوتش  كوردن بلو بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 16\07\2018_حلقه يوم الاثنين 16 يوليو 2018)
اسم الوصفه\\\\وصفه ساندوتش كوردن بلو
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


2 صدور فراخ
(التتبيله)
100 مل ماء بصل
25 مل عصيرليمون
25 مل خل
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم زعتر
5 جم قرفه
2 بيض
150 مل لبن
5 جم ملح
5 جم فلفل
250 جم بقسماط
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بصل بودر
5 جم ثوم بودر
زيت للقلى
2 فينو
100 جم مايونيز
25 جم هوت صوص
100 جم خس كابوتشى
100 جم طماطم شرائح
4 شرائح جبنه شيدر

4 شرائح لحم باردة

&&طريقه تحضيرالوصفه&&



- نجيب كيس بلاسيتك ونضع فى شرائح الفراخ ونفردها بالمبط- فى بوله نخلط ماء بصل وعصير ليمون وخل وقرفه وفلفل وزعتروملح وتبل بيها الفراخ ونرص جبنه شيدرولحم باردة ونلفها رول فى كيس بلاسيتك ونضعها فى بوله وندخلها الفريزرلمدة نصف ساعه
- فى بوله نخلط دقيق ونشا وبيكينج بودر ونتبله ملح وفلفل وشطه ونقلبهم مع بعض كويس وفى بوله اخرى نضع بيض وتبيله ملح وفلفل وشطه ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن ونقلبهم مع بعض كويس وفى بوله نخلط بقسماط وملح وفلفل وثوم وبصل بودر ونقلبهم مع بعض كويس
- ونجيب الكوردن بول ونضعه فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى بقسماط
- وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الكوردن بلو ياخد لون ذهبى فاتح ولمه يبرد نقطعه على 2
- ونجيب فينو ونضع فى مايونيزوكاتشب ونرص خس وشرائح طماطم ونرص الكوردن بلو ونرص شرائح جبنه شيدر ونضع مايونيز
- ويقدم وبالف هنا وشفا




طريقه وصفه
 
ساندوتش كوردن بلو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر,  وصفه ساندوتش كوردن بلو للشيف حسن,مقادير وصفه ساندوتش كوردن بلو للشيف حسن ,  وصفه ساندوتش كوردن بلو للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه ساندوتش كوردن بلو بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه ساندوتش كوردن بلو
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه ساندوتش كوردن بلو بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهريوليو,
حلقه اليوم 16\07\2018, حلقه يوم الاثنين 16 يونيه للشيف حسن,حلقه 16 يوليو للشيف حسن, حلقه الاثنين 16-07-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 16\07\2018 قناه mbc 

0 التعليقات:

إرسال تعليق