وصفه السينابون بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 13\07\2018_حلقه يوم الجمعه 13 يوليو 2018)
اسم الوصفه\\\\ وصفه السينابون
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(العجينه)
كيلو دقيق
20 جم خميره
10 جم بيكينج بودر
5 جم محسن خبز
50 جم سكر بودر
50 جم سكر
50 جم لبن بودر
2 بيضه
75 جم زبده
450 مل ماء
10 جم ملح
(الحشو)
50 جم زبدة طريه سايحه
2\1 كيلو سكر
25 جم قرفه بودر
(صوص الجبنه)
250 جم زبدة طريه
250 جم كريم تشيز
250 جم سكر بودر
50 جم كريمه طبخ او لبن
1 بشر ليمون
1 عصير ليمون
( صوص كراميل)
250 جم سكر
25 مل ماء
100 جم سودانى قطع
50 جم كريمه طبخ
100 جم صوص جبنه
( صوص شيكولاته)
250 جم شيكولاته دارك
125 جم كريمه طبخ
50 جم عسل جلوكوز
50 جم سكر
50 جم زبدة
50 جم كاكاو
( صوص شيكولاته بيضاء)
250 جم شيكولاته بيضاء
125 جم كريمه طبخ
50 جم سكر
10 جم قرفه بودر
50 جم زبدة
50 جم زبدة طريه سايحه
2\1 كيلو سكر
25 جم قرفه بودر
(صوص الجبنه)
250 جم زبدة طريه
250 جم كريم تشيز
250 جم سكر بودر
50 جم كريمه طبخ او لبن
1 بشر ليمون
1 عصير ليمون
( صوص كراميل)
250 جم سكر
25 مل ماء
100 جم سودانى قطع
50 جم كريمه طبخ
100 جم صوص جبنه
( صوص شيكولاته)
250 جم شيكولاته دارك
125 جم كريمه طبخ
50 جم عسل جلوكوز
50 جم سكر
50 جم زبدة
50 جم كاكاو
( صوص شيكولاته بيضاء)
250 جم شيكولاته بيضاء
125 جم كريمه طبخ
50 جم سكر
10 جم قرفه بودر
50 جم زبدة
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل صوص الكراميل\\\\\
- فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء ونسيبه يعمل كراميل غامق ونرفعها من على النارونضيف كريمه طهى ونخفقهم مع بعض ونضيف سودانى ونضيف صوص جبنه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
لعمل صوص الجبنه\\\
- فى الميكسرنخفق كريم تشيز وزبدة وسكربودر وبشر ليمون وعصيرليمون وكريمه طبخ ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
لعمل صوص الشيكولاته\\\\\
- فى اناء على النار نضيف عسل جلوكوز وكريمه طبخ وسكر وكاكاو وزبدة ونقلبهم مع بعض كويس حتى تجانس الخليط ولمه تكون دافيه نرفعها من على النار ونضيف شيكولاته دارك ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
لعمل صوص شيكولاته بيضاء\\\\
- فى اناء على النار نضيف كريمه طبخ وسكر وزبدة وقرفه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط ولمه تكون دافيه نرفعها من على النار ونضيف شيكولاته بيضاء ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
لعمل السينابون\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق وخميرة وبيكينج بودر ومحسن خبز وسكر بودر وسكر ولبن بودر ونخفقهم مع بعض ونضيف بيض وزبدة ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء حبه حبه حتى تججانس الخليط ونضيف ملح ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه سهله طريه يسهل تشكلها ونضعها فى بوله ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك متوسط ونشيل منها الدقيق خالص ونفردعليها زبدة كلها ماعدا الحروف, وفى بوله نخلط سكر وقرفه ونقلبهم مع بعض ونرشها على العجينه ونلفها رول ونضغط عليها واحنا بنلفها ونقطعها شرائح
- ونجيب صاج وندهنه زبدة ونرص فى شرائح السينابون ونضغط عليها من فوق ( ولازم نخلى القفله من تحت)- ندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- واول ما يخرج من الفرن نضيف عليه صوص جبنه كريمى او صوص كراميل او صوص شيكولاته او صوص شيكولاته بيضاء
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه السينابون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه السينابون للشيف حسن,مقادير وصفه السينابون للشيف حسن , وصفه السينابون للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه السينابون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه السينابون
- فى اناء على النار ندوب سكر فى ماء ونسيبه يعمل كراميل غامق ونرفعها من على النارونضيف كريمه طهى ونخفقهم مع بعض ونضيف سودانى ونضيف صوص جبنه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
لعمل صوص الجبنه\\\
- فى الميكسرنخفق كريم تشيز وزبدة وسكربودر وبشر ليمون وعصيرليمون وكريمه طبخ ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
لعمل صوص الشيكولاته\\\\\
- فى اناء على النار نضيف عسل جلوكوز وكريمه طبخ وسكر وكاكاو وزبدة ونقلبهم مع بعض كويس حتى تجانس الخليط ولمه تكون دافيه نرفعها من على النار ونضيف شيكولاته دارك ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
لعمل صوص شيكولاته بيضاء\\\\
- فى اناء على النار نضيف كريمه طبخ وسكر وزبدة وقرفه ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط ولمه تكون دافيه نرفعها من على النار ونضيف شيكولاته بيضاء ونقلبهم مع بعض حتى تجانس الخليط
لعمل السينابون\\\\
- فى الميكسر نضيف دقيق وخميرة وبيكينج بودر ومحسن خبز وسكر بودر وسكر ولبن بودر ونخفقهم مع بعض ونضيف بيض وزبدة ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء حبه حبه حتى تججانس الخليط ونضيف ملح ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه سهله طريه يسهل تشكلها ونضعها فى بوله ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ تخمر لمدة ساعه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بالنشابه بسمك متوسط ونشيل منها الدقيق خالص ونفردعليها زبدة كلها ماعدا الحروف, وفى بوله نخلط سكر وقرفه ونقلبهم مع بعض ونرشها على العجينه ونلفها رول ونضغط عليها واحنا بنلفها ونقطعها شرائح
- ونجيب صاج وندهنه زبدة ونرص فى شرائح السينابون ونضغط عليها من فوق ( ولازم نخلى القفله من تحت)- ندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
- واول ما يخرج من الفرن نضيف عليه صوص جبنه كريمى او صوص كراميل او صوص شيكولاته او صوص شيكولاته بيضاء
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه السينابون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه السينابون للشيف حسن,مقادير وصفه السينابون للشيف حسن , وصفه السينابون للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه السينابون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه السينابون
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه السينابون بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهريوليو,
حلقه اليوم 13\07\2018, حلقه يوم الجمعه 13 يونيه للشيف حسن,حلقه 13 يوليو للشيف حسن, حلقه الجمعه 13-07-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 13\07\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق