وصفه فطيرة القشطه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
اسم الوصفه\\\\\ وصفه فطيرة القشطه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
2\1 كيلو دقيق
15 جم خميرة
5 جم محسن خبز
50 جم سكر
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
2\1 كيلو دقيق
15 جم خميرة
5 جم محسن خبز
50 جم سكر
3 بيضات
200 جم زبدة
10 جم ملح
100 مل لبن
(سائل التلميع)
بيضه
5 جم سكر
5 جم ملح
100 مل لبن
5 جم فانيليا
( الحشو1)
50 جم سمن
150 جم عجوة
( الحشو2)
50 جم سمن
150 جم ملبن
(التوبينج)
150 جم سكر
&& طريقه تحضيرالوصفه &&
-فى الميكسر نضع دقيق وخميرة ومحسن خبز وسكر وبيض ونخفقهم مع بعض
- ونضيف زبدة وملح ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه
- ونرش على الرخامه دقيق ونلف العجينه رول ونقطعها قطع 50 جم ونعملها كرات ونضعها فى صاج ونغطيها ونسيبها تخمر فى مكان دافئ لمدة نصف ساعه
-للعمل سائل التلميع فى بوله نخلط لبن وبيض وسكروفانيليا وملح ونخفقهم مع بعض , وللعمل الحشو فى اناء على النار نشوح عجوة فى سمن ونسيبها تبرد ونعملها كرات صغيرة, وللعمل الحشو 2 فى بوله نخلط سمن مع ملبن ونقلبهم مع بعض ونعملها كرات صغيرة
- ونجيب كرات العجينه ونعملها فيها ثقاب ونضع فى حشو العجوة او حشو الملبن ونقفلها كويس
- ونجيب صاج مرشوش دقيق ونرص فى كرات العجينه ونغطيها بكيس بلاسيتك ونضعها فى مكان دافئ لمدة نصف ساعه وبعد ما تخمر ندهنها سائل تلميع ونرش عليها سكر
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
-وتقدم وبالف هنا وشفا
200 جم زبدة
10 جم ملح
100 مل لبن
(سائل التلميع)
بيضه
5 جم سكر
5 جم ملح
100 مل لبن
5 جم فانيليا
( الحشو1)
50 جم سمن
150 جم عجوة
( الحشو2)
50 جم سمن
150 جم ملبن
(التوبينج)
150 جم سكر
&& طريقه تحضيرالوصفه &&
-فى الميكسر نضع دقيق وخميرة ومحسن خبز وسكر وبيض ونخفقهم مع بعض
- ونضيف زبدة وملح ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه
- ونرش على الرخامه دقيق ونلف العجينه رول ونقطعها قطع 50 جم ونعملها كرات ونضعها فى صاج ونغطيها ونسيبها تخمر فى مكان دافئ لمدة نصف ساعه
-للعمل سائل التلميع فى بوله نخلط لبن وبيض وسكروفانيليا وملح ونخفقهم مع بعض , وللعمل الحشو فى اناء على النار نشوح عجوة فى سمن ونسيبها تبرد ونعملها كرات صغيرة, وللعمل الحشو 2 فى بوله نخلط سمن مع ملبن ونقلبهم مع بعض ونعملها كرات صغيرة
- ونجيب كرات العجينه ونعملها فيها ثقاب ونضع فى حشو العجوة او حشو الملبن ونقفلها كويس
- ونجيب صاج مرشوش دقيق ونرص فى كرات العجينه ونغطيها بكيس بلاسيتك ونضعها فى مكان دافئ لمدة نصف ساعه وبعد ما تخمر ندهنها سائل تلميع ونرش عليها سكر
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه فطيرة القشطه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه فطيرة القشطه للشيف حسن,مقادير وصفه فطيرة القشطه للشيف حسن , وصفه فطيرة القشطه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه فطيرة القشطه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه فطيرة القشطه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه فطيرة القشطه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهراغسطس,حلقه اليوم 31\08\2018, حلقه يوم الجمعه 31 اغسطس للشيف حسن,حلقه 31 اغسطس للشيف حسن, حلقه الجمعه 31-8-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 31\08\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق