وصفه الفراخ المدفونه فى العجين بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 12\11\2018_حلقه يوم الاثنين 12 نوفمبر2018)
اسم الوصفه\\\\ وصفه الفراخ المدفونه فى العجين
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
فرخه كيلو
(التتبيله)
50 مل زيت
50 جم صويا صوص
25 جم سكر
25 مل خل
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم زنجيبل بودر
(الحشو)
(بصل \ كرات\ زنجيبل مبشور\كرفس)
(العجينه)
كيلو دقيق
كيلو ملح خشن
390 مل ماء
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى الميكسر نخلط دقيق وملح خشن وماء ونخلطهم مع بعض حتى الحصول على عجينه سهله طريه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك متوسط
فى بوله نخلط زيت وصويا صوص وسكر وخل وملح وفلفل وزنجبيل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الفراخه من برا ومن جوا ومن بين الجلد واللحم
- فى بوله نخلط بصل وكرات وكرفس وزنجبيل مبشور ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم الفراخه ونقفلها كويس
- ونلف الفراخه فى ورق زبدة ثم فى ورق فويل ونقفلها كويس ثم نضعها فى العجينه ونقفلها كويس وندهنها ماء ونضعها فى صينيه
- وندخل الفراخ الفراخ على 180 درجه لمدة ساعتين ونصف
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه الفراخ المدفونه فى العجين بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه الفراخ المدفونه فى العجين للشيف حسن,مقادير وصفه الفراخ المدفونه فى العجين للشيف حسن , وصفه الفراخ المدفونه فى العجين للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه الفراخ المدفونه فى العجين بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه الفراخ المدفونه فى العجين
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه الفراخ المدفونه فى العجينبطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر نوفمبر,حلقه اليوم 12\11\2018, حلقه يوم الاثنين 12 نوفمبر للشيف حسن,حلقه 12 نوفمبر للشيف حسن, حلقه الاثنين 12-11-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 12\11\2018 قناه mbc
فرخه كيلو
(التتبيله)
50 مل زيت
50 جم صويا صوص
25 جم سكر
25 مل خل
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم زنجيبل بودر
(الحشو)
(بصل \ كرات\ زنجيبل مبشور\كرفس)
(العجينه)
كيلو دقيق
كيلو ملح خشن
390 مل ماء
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى الميكسر نخلط دقيق وملح خشن وماء ونخلطهم مع بعض حتى الحصول على عجينه سهله طريه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد العجينه بسمك متوسط
فى بوله نخلط زيت وصويا صوص وسكر وخل وملح وفلفل وزنجبيل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم الفراخه من برا ومن جوا ومن بين الجلد واللحم
- فى بوله نخلط بصل وكرات وكرفس وزنجبيل مبشور ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم الفراخه ونقفلها كويس
- ونلف الفراخه فى ورق زبدة ثم فى ورق فويل ونقفلها كويس ثم نضعها فى العجينه ونقفلها كويس وندهنها ماء ونضعها فى صينيه
- وندخل الفراخ الفراخ على 180 درجه لمدة ساعتين ونصف
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه الفراخ المدفونه فى العجين بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه الفراخ المدفونه فى العجين للشيف حسن,مقادير وصفه الفراخ المدفونه فى العجين للشيف حسن , وصفه الفراخ المدفونه فى العجين للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه الفراخ المدفونه فى العجين بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه الفراخ المدفونه فى العجين
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه الفراخ المدفونه فى العجينبطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر نوفمبر,حلقه اليوم 12\11\2018, حلقه يوم الاثنين 12 نوفمبر للشيف حسن,حلقه 12 نوفمبر للشيف حسن, حلقه الاثنين 12-11-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 12\11\2018 قناه mbc
0 التعليقات:
إرسال تعليق