اعلان

السبت، 8 ديسمبر 2018

وصفه البريوش بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


وصفه البريوش بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 07\12\2018_حلقه يوم الجمعه07 ديسمبر2018)
اسم الوصفه\\\\\وصفه البريوش
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


كيلو دقيق(5 كوب)
75 جم سكر(3 ملاعق كبيره)
30 جم خميرة فوريه(ملعقه ونصف كبيرة)
150 مل ماء دافى (كوب الاربع)
8 بيضات
5 جم فانيليا(باكو)
200 جم زبدة(كوب)
10 جم ملح(ملعقه صغيرة ممسوحه )
(سائل التلميع)
2 اصفر بيض
30 جم قهوه مركزه(ملعقه ونصف كبيرة)
5 جم فانيليا(باكو)
5 جم سكر(نصف ملعقه صغيرة)
150 مل لبن(كوب الاربع)
شربات ثقيل بارد لدهن



&&طريقه تحضيرالوصفه&&

- فى بوله ندوب سكر وخميرة فوريه فى ماء دافئ ونقلبهم مع بعض ونغطيها ونسيبها تخمر لمدة ربع ساعه
- فى الميكسر نخلط دقيق وسكر وبيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما يكون خليط رملى ونضيف خليط الخميرة ونخفقهم مع بعض ونضيف ملح ونخفقهم مع بعض ونضيف زبدة سايحه بارده ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط 
- ونغطيها ونسيبها فى مكان دافئ لمدة ساعه تخمر
- وبعد الساعه نرش الرخامه دقيق ونفرد عليها العجينه ثم ندخلها الثلاجه ترتاح لمده ساعه ونشكلها اى شكل يعجبك كور او ضفيراوخليه النحل او مدورهاو نفردها ونحشيها كاسترد وزبيب او كاسترد وقرفه او شيكولاته
-فى بوله نخلط كل من اللبن والاصفربيض والسكروفانيليا وقهوه مركزه ونخفقهم مع بعض كويس
- ونجيب صاج ندهنه زبدة ونرص فى البريوش وندهنه بالخليط السابق بعد ما يخمر وممكن نرش عليها سكر
- ونداخل البريوش الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ولمه تخرج من الفرن ندهنه شربات ثقيل بارد
- ويقدم وبالف هنا وشفا



طريقه وصفه البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه البريوش للشيف حسن,مقادير وصفه البريوش للشيف حسن , وصفه البريوش للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه البريوش بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه البريوش

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه البريوش بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر ديسمبر,حلقه اليوم 07\12\2018, حلقه يوم 
الجمعه 07 ديسمبر للشيف حسن,حلقه07 ديسمبر للشيف حسن, حلقه الجمعه 07-12-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 07\12\2018 قناه mbc





0 التعليقات:

إرسال تعليق