وصفه الكريب بحشواته بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
اسم الوصفه\\\\\ وصفه الكريب بحشواته
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(عجينه كريب المحلات)
200 جم دقيق
5 جم ملح
300 مل ماء
(عجينه كريب فرنساوى)
3 بيضات
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
275 جم دقيق
500 مل لبن
(الصوص الاجمر)
50 مل زيت
100 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
25 مل خل
5 جم سكر
500 جم طماطم مبشوره
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الصوص الابيض)
30 جم سمن
40 جم دقيق
2 جم ملح
2 جم فلفل
نصف مكعب مرق
600 مل لبن
جبنه موتزرايلا
(كريب الفراخ)25 مل زيت
100 جم بصل شرائح
10 جم ثوم مفروم
1 صدور فراخ شرائح
50 جم فلفل رومى شرائح
50 جم طماطم لحم شرائح
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم جوزة الطيب
(كريب الهوت دوج)
(عجينه كريب المحلات)
200 جم دقيق
5 جم ملح
300 مل ماء
(عجينه الكريب الفرنساوى)
3 بيضات
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
275 جم دقيق
500 مل لبن
(الصوص الاجمر)
50 مل زيت
100 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
25 مل خل
5 جم سكر
500 جم طماطم مبشوره
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الصوص الابيض)
30 جم سمن
40 جم دقيق
2 جم ملح
2 جم فلفل
نصف مكعب مرق
600 مل لبن
جبنه موتزرايلا
(الحشو)
25 مل زيت
100 جم بصل شرائح
3 هوت دوج
50 جم فلفل رومى شرائح
25 جم فلفل حار
50 جم طماطم لحم شرائح
25 جم صلصه
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم جوزة الطيب
(كريب الجبن)
(عجينه كريب المحلات)
200 جم دقيق
5 جم ملح
300 مل ماء
(عجينه الكريب الفرنساوى)
3 بيضات
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
275 جم دقيق
500 مل لبن
(الصوص الاجمر)
50 مل زيت
100 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
25 مل خل
5 جم سكر
500 جم طماطم مبشوره
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الصوص الابيض)
30 جم سمن
40 جم دقيق
2 جم ملح
2 جم فلفل
نصف مكعب مرق
600 مل لبن
جبنه موتزرايلا
(الحشو)
50 جم جبنه رومى مبشوره
50 جم جبنه شيدر مبشوره
50 جم جبنه موتزرايلا
50 جم فلفل الوان شرائح
25 جم فلفل حار
50 جم طماطم لحم شرائح
50 دم جبنه موتزرايلا
50 جم زيتون اسود شرائح
50 جم زيتون اخضر شرائح
50 جم بقدونس مفروم
50 جم كسبرة مفرومه
(كريب اللحمه)
(عجينه كريب المحلات)
200 جم دقيق
5 جم ملح
300 مل ماء
(العجينه)
3 بيضات
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
275 جم دقيق
500 مل لبن
(الصوص الاجمر)
50 مل زيت
100 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
25 مل خل
5 جم سكر
500 جم طماطم مبشوره
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الصوص الابيض)
30 جم سمن
40 جم دقيق
2 جم ملح
2 جم فلفل
نصف مكعب مرق
600 مل لبن
جبنه موتزرايلا
(الحشو)
25 مل زيت
100 جم بصل شرائح
10 جم ثوم مفروم
250 جم لحمه مفرومه
50 جم فلفل رومى شرائح
50 جم طماطم لحم شرائح
25 جم كسبره مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم جوزة الطيب
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
(كريب الفراخ)
لعمل كريب المحلات\\\\
- فى الميكسر نخفق دقيق وماء وملح ونخفقهم مع بعض ونصفى
ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الكريب الفرنساوى\\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وملح وفلفل وزيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط- ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الصوص الابيض\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن وملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل ثقيل بارد
لعمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل ثوم مفروم ولمه يدبل نضيف شرائح الفراخ ولمه ياخد لون نضيف فلفل رومى وطماطم ونتبله ملح وفلفل وبهارات وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه وتبرد
لعمل كريب الفراخ\\\\\\
- نجيب الكريب ونفرده ونضع ملعقه من البشاميل وملعقه من الصوص الاحمر ونضع فى جبنه موتزرايلا ونضيف حشوالفراخ ونقفلها مثلث
- وعلى الشوايه ساخنه او طاسه ساخنه تاخد مارك
(كريب الهوت دوج)
لعمل كريب المحلات\\\\
- فى الميكسر نخفق دقيق وماء وملح ونخفقهم مع بعض ونصفى
ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الكريب\\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وملح وفلفل وزيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط- ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الصوص الابيض\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن وملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل ثقيل بارد
لعمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصبل فى زيت ولمه يدبل نضيف هوت دوج ولمه ياخد لون نضيف فلفل رومى وفلفل حار وصلصه وطماطم وماء مغلى ونتبله ملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونسيبه يستوى على نارهاديه ويبرد
لعمل كريب الهوت دوج\\\\\\
- نجيب الكريب ونفرده ونضع ملعقه من البشاميل وملعقه من الصوص الاحمر ونضع فى جبنه موتزرايلا ونضيف حشوالهوت دوج ونقفلها مثلث
- وعلى الشوايه ساخنه او طاسه ساخنه تاخد مارك
(كريب الجبن)
لعمل كريب المحلات\\\\
- فى الميكسر نخفق دقيق وماء وملح ونخفقهم مع بعض ونصفى
ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الكريب الفرنساوى\\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وملح وفلفل وزيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط- ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الصوص الابيض\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن وملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل ثقيل بارد
لعمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وبهارات وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
لعمل الحشو\\\\
- فى بوله نخلط جبنه رومى وشيدر وموتزرايلا وفلفل الوان وفلفل حار وطماطم وزيتون اخضر واسود وكسبرة وبقدونس ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كريب الجبنه\\\\\\
- نجيب الكريب ونفرده ونضع ملعقه من البشاميل وملعقه من الصوص الاحمر ونضع فى جبنه موتزرايلا ونضيف حشو الجبنه ونقفلها مثلث
- وعلى الشوايه ساخنه او طاسه ساخنه تاخد مارك
(كريب اللحمه)
لعمل كريب المحلات\\\\
- فى الميكسر نخفق دقيق وماء وملح ونخفقهم مع بعض ونصفى
ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الكريب الفرنساوى\\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وملح وفلفل وزيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط- ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الصوص الابيض\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن وملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل ثقيل بارد
لعمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل ثوم مفروم ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه ولمه ياخد لون نضيف فلفل رومى وفلفل حار وطماطم وكسبرة مفرومه وماء مغلى ونتبله ملح وفلفل وبهارات وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نارهاديه وتبرد
لعمل كريب اللحمه\\\\\\
- نجيب الكريب ونفرده ونضع ملعقه من البشاميل وملعقه من الصوص الاحمر ونضع فى جبنه موتزرايلا ونضيف حشواللحمه ونقفلها مثلث
- وعلى الشوايه ساخنه او طاسه ساخنه تاخد مارك
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه الكريب بحشواته بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه الكريب بحشواته للشيف حسن,مقادير وصفه الكريب بحشواته للشيف حسن , وصفه الكريب بحشواته للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه الكريب بحشواته بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه الكريب بحشواته
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه الكريب بحشواته بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن
اسم الوصفه\\\\\ وصفه الكريب بحشواته
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(عجينه كريب المحلات)
200 جم دقيق
5 جم ملح
300 مل ماء
(عجينه كريب فرنساوى)
3 بيضات
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
275 جم دقيق
500 مل لبن
(الصوص الاجمر)
50 مل زيت
100 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
25 مل خل
5 جم سكر
500 جم طماطم مبشوره
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الصوص الابيض)
30 جم سمن
40 جم دقيق
2 جم ملح
2 جم فلفل
نصف مكعب مرق
600 مل لبن
جبنه موتزرايلا
(كريب الفراخ)25 مل زيت
100 جم بصل شرائح
10 جم ثوم مفروم
1 صدور فراخ شرائح
50 جم فلفل رومى شرائح
50 جم طماطم لحم شرائح
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم جوزة الطيب
(كريب الهوت دوج)
(عجينه كريب المحلات)
200 جم دقيق
5 جم ملح
300 مل ماء
(عجينه الكريب الفرنساوى)
3 بيضات
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
275 جم دقيق
500 مل لبن
(الصوص الاجمر)
50 مل زيت
100 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
25 مل خل
5 جم سكر
500 جم طماطم مبشوره
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الصوص الابيض)
30 جم سمن
40 جم دقيق
2 جم ملح
2 جم فلفل
نصف مكعب مرق
600 مل لبن
جبنه موتزرايلا
(الحشو)
25 مل زيت
100 جم بصل شرائح
3 هوت دوج
50 جم فلفل رومى شرائح
25 جم فلفل حار
50 جم طماطم لحم شرائح
25 جم صلصه
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم جوزة الطيب
(كريب الجبن)
(عجينه كريب المحلات)
200 جم دقيق
5 جم ملح
300 مل ماء
(عجينه الكريب الفرنساوى)
3 بيضات
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
275 جم دقيق
500 مل لبن
(الصوص الاجمر)
50 مل زيت
100 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
25 مل خل
5 جم سكر
500 جم طماطم مبشوره
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الصوص الابيض)
30 جم سمن
40 جم دقيق
2 جم ملح
2 جم فلفل
نصف مكعب مرق
600 مل لبن
جبنه موتزرايلا
(الحشو)
50 جم جبنه رومى مبشوره
50 جم جبنه شيدر مبشوره
50 جم جبنه موتزرايلا
50 جم فلفل الوان شرائح
25 جم فلفل حار
50 جم طماطم لحم شرائح
50 دم جبنه موتزرايلا
50 جم زيتون اسود شرائح
50 جم زيتون اخضر شرائح
50 جم بقدونس مفروم
50 جم كسبرة مفرومه
(كريب اللحمه)
(عجينه كريب المحلات)
200 جم دقيق
5 جم ملح
300 مل ماء
(العجينه)
3 بيضات
5 جم ملح
5 جم فلفل
50 مل زيت
50 جم زبدة سايحه
275 جم دقيق
500 مل لبن
(الصوص الاجمر)
50 مل زيت
100 جم بصل
25 جم ثوم مفروم
50 جم صلصه
25 مل خل
5 جم سكر
500 جم طماطم مبشوره
50 مل ماء مغلى
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الصوص الابيض)
30 جم سمن
40 جم دقيق
2 جم ملح
2 جم فلفل
نصف مكعب مرق
600 مل لبن
جبنه موتزرايلا
(الحشو)
25 مل زيت
100 جم بصل شرائح
10 جم ثوم مفروم
250 جم لحمه مفرومه
50 جم فلفل رومى شرائح
50 جم طماطم لحم شرائح
25 جم كسبره مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
5 جم جوزة الطيب
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
(كريب الفراخ)
لعمل كريب المحلات\\\\
- فى الميكسر نخفق دقيق وماء وملح ونخفقهم مع بعض ونصفى
ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الكريب الفرنساوى\\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وملح وفلفل وزيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط- ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الصوص الابيض\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن وملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل ثقيل بارد
لعمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل ثوم مفروم ولمه يدبل نضيف شرائح الفراخ ولمه ياخد لون نضيف فلفل رومى وطماطم ونتبله ملح وفلفل وبهارات وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه وتبرد
لعمل كريب الفراخ\\\\\\
- نجيب الكريب ونفرده ونضع ملعقه من البشاميل وملعقه من الصوص الاحمر ونضع فى جبنه موتزرايلا ونضيف حشوالفراخ ونقفلها مثلث
- وعلى الشوايه ساخنه او طاسه ساخنه تاخد مارك
(كريب الهوت دوج)
لعمل كريب المحلات\\\\
- فى الميكسر نخفق دقيق وماء وملح ونخفقهم مع بعض ونصفى
ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الكريب\\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وملح وفلفل وزيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط- ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الصوص الابيض\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن وملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل ثقيل بارد
لعمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصبل فى زيت ولمه يدبل نضيف هوت دوج ولمه ياخد لون نضيف فلفل رومى وفلفل حار وصلصه وطماطم وماء مغلى ونتبله ملح وفلفل ونقلبهم مع بعض ونسيبه يستوى على نارهاديه ويبرد
لعمل كريب الهوت دوج\\\\\\
- نجيب الكريب ونفرده ونضع ملعقه من البشاميل وملعقه من الصوص الاحمر ونضع فى جبنه موتزرايلا ونضيف حشوالهوت دوج ونقفلها مثلث
- وعلى الشوايه ساخنه او طاسه ساخنه تاخد مارك
(كريب الجبن)
لعمل كريب المحلات\\\\
- فى الميكسر نخفق دقيق وماء وملح ونخفقهم مع بعض ونصفى
ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الكريب الفرنساوى\\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وملح وفلفل وزيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط- ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الصوص الابيض\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن وملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل ثقيل بارد
لعمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وبهارات وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
لعمل الحشو\\\\
- فى بوله نخلط جبنه رومى وشيدر وموتزرايلا وفلفل الوان وفلفل حار وطماطم وزيتون اخضر واسود وكسبرة وبقدونس ونقلبهم مع بعض كويس
لعمل كريب الجبنه\\\\\\
- نجيب الكريب ونفرده ونضع ملعقه من البشاميل وملعقه من الصوص الاحمر ونضع فى جبنه موتزرايلا ونضيف حشو الجبنه ونقفلها مثلث
- وعلى الشوايه ساخنه او طاسه ساخنه تاخد مارك
(كريب اللحمه)
لعمل كريب المحلات\\\\
- فى الميكسر نخفق دقيق وماء وملح ونخفقهم مع بعض ونصفى
ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الكريب الفرنساوى\\\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وملح وفلفل وزيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف الدقيق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط- ونجيب طاسه ونسخنها وندهنها زيت ونمسحها بمناديل مطبخ ونضع كبشه عجينه ونوزعها ولمه تستوى نقلبها ونضعها فى بوله ونغطيها
لعمل الصوص الابيض\\\
- فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف لبن وملح وفلفل ومكعب مرق ونقلبهم مع بعض حتى الحصول على بشاميل ثقيل بارد
لعمل الصوص الاحمر\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر ونقلبهم مع بعض ونضيف طماطم مبشورة ونتبلها ملح وفلفل وجوزة الطيب وماء مغلى ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك على نار هاديه
لعمل الحشو\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل ثوم مفروم ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه ولمه ياخد لون نضيف فلفل رومى وفلفل حار وطماطم وكسبرة مفرومه وماء مغلى ونتبله ملح وفلفل وبهارات وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نارهاديه وتبرد
لعمل كريب اللحمه\\\\\\
- نجيب الكريب ونفرده ونضع ملعقه من البشاميل وملعقه من الصوص الاحمر ونضع فى جبنه موتزرايلا ونضيف حشواللحمه ونقفلها مثلث
- وعلى الشوايه ساخنه او طاسه ساخنه تاخد مارك
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه الكريب بحشواته بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه الكريب بحشواته للشيف حسن,مقادير وصفه الكريب بحشواته للشيف حسن , وصفه الكريب بحشواته للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه الكريب بحشواته بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه الكريب بحشواته
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه الكريب بحشواته بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن
0 التعليقات:
إرسال تعليق