طريقه عمل الفراخ المقرمشه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
فرخه على 8
لتر ماء مغلى
2 حبهان
بصله على 4
ليمونه شرائح
(الغطاء)
4 بيضات
5 جم ملح( نصف ملغقه صغيرة)
5 جم فلفل( نصف ملغقه صغيرة)
200 مل لبن(كوب كبير)
250 جم دقيق(كوب وربع)
50 جم خلطه البهارات(ملعقه كبيرة)
10 جم بصل بودر( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم ثوم بودر( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم ملح( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم بيكنج بودر( نصف ملعقه كبيرة)
زيت للقلى
(الخلطه)
10 جم ورق لورا بودر( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم بقدونس بودر( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم فلفل( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم بابريكا بودر( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم ثوم بودر( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم بصل بودر( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم كارى بودر( نصف ملعقه كبيرة)
10 جم زعتر بودر( نصف ملعقه كبيرة)
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار فى ماء مغلى وحبهان وبصله وشرائح ليمون نضيف الفراخ لمدة 15 دقيقه ونصفيها
- فى بوله نخفق بيض وملح وفلفل ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن ونخفقهم مع بعض كويس , وفى بوله نخلط دقيق وثوم وبصل بودروملح وبيكنج بودر(لعمل الخلطه فى بوله ورق لورا وفلفل وبقدونس وثوم وبصل بودر وكارى وزعترونقلبهم مع بعض وناخد منهم ملعقتين ونضيفهم على خليط الدقيق ونقلبهم مع بعض كويس
- ناخد قطع الفراخ ونضعها فى دقيق ثم فى بيض ولبن ثم فى دقيق
- وفى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى قطع الفراخ( بس لازم تاخد 10 دقئق على نارعاليه ونخفض الحراره ونسيبها تستوى على نارهاديه)
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الفراخ المقرمشه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفراخ المقرمشه للشيف حسن,مقاديرالفراخ المقرمشه للشيف حسن .
طريقه الفراخ المقرمشه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الفراخ المقرمشه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الفراخ المقرمشه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الفراخ المقرمشه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق