طريقه عمل جبنه مطبوخه بالرومى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
&&طريقه التحضير&&
- فى اناء على النار ندافى اللبن ونضيف عليه خل وملح هنلقى اللبن فصل ونصفى فى مصفاه او فى شاشه نضيفه وناخد الجبنه بس
2 ونصف كوب لبن
2 ونصف ملعقه كبيرة خل
نصف ملعقه ملح صغيرة
2 ونصف ملعقه كبيرة خل
نصف ملعقه ملح صغيرة
ملعقه كبيرة زبدة طريه
ملعقه لبن بودر
3 قطع جبنه مثلثات
كوب الاربع جبنه رومى مبشوره
2 ونصف ملعقه كبيرة شرش
ملعقه لبن بودر
3 قطع جبنه مثلثات
كوب الاربع جبنه رومى مبشوره
2 ونصف ملعقه كبيرة شرش
- فى اناء على النار ندافى اللبن ونضيف عليه خل وملح هنلقى اللبن فصل ونصفى فى مصفاه او فى شاشه نضيفه وناخد الجبنه بس
- فى الخلاط او الكبه نضع الجبنه ولبن بودروجبنه مثلثات والشرش( الميه اللى نزله من الجبنه) ونضيف جبنه رومى مبشوره ونخفقهم مع بعض ونضيف زبدة حبه حبه لحد ما يتقل
- ونجيب برطمان ونصب فى الجبنه ونقفله كويس ونضعها فى الثلاجه (يستعمل لمدة 10 ايام)
- ويقدم وبالف هنا وشفا
- ونجيب برطمان ونصب فى الجبنه ونقفله كويس ونضعها فى الثلاجه (يستعمل لمدة 10 ايام)
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل جبنه مطبوخه بالرومى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جبنه مطبوخه بالرومى للشيف حسن,مقاديرجبنه مطبوخه بالرومى للشيف حسن ,
طريقه جبنه مطبوخه بالرومى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه جبنه مطبوخه بالرومى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جبنه مطبوخه بالرومى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه جبنه مطبوخه بالرومى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق