طريقه عمل رمش الست بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
&&المقاديروالمكونات&&
كوب ونصف زبده
كوب الاربع سكر
4 بيضات
نصف ملعقه فانيليا
نصف كوب دقيق سميد
نصف كوب جوزهند
2 كوب دقيق
نصف ملعقه صغيره ملح
ربع ملعقه بيكنج بودر
(الشربات)كوب الاربع سكر
4 بيضات
نصف ملعقه فانيليا
نصف كوب دقيق سميد
نصف كوب جوزهند
2 كوب دقيق
نصف ملعقه صغيره ملح
ربع ملعقه بيكنج بودر
2 كوب ونصف سكر
كوب وربع ماء
ملعقه كبيرة عصير ليمون
ملعقه كبيرة عسل جلوكوز
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الشربات\\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونضيف عسل جلوكوزونرفعه على النار ونسيبه يغلى لمدة12 دقيقه ونضيف عصير ليمونه ياخد غلاوه ونرفعه من على النارونسيبه تبرد خالص
- فى الميكسر نخفق زبدة مع سكروبيض وفانيليا ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط, , وفى بوله نخلط دقيق ودقيق سميد وجوزهند وملح وبيكنج بودر ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط السابق ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط وندخلها الثلاجه تاخد تجميد ونشكلها على شكل رموش
- ونجيب صاج ونرص فى رمش الست
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمده 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها شربات ثقيل بارد
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل رمش الست بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه رمش الست للشيف حسن,مقاديررمش الست للشيف حسن .طريقه رمش الست بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه رمش الست, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل رمش الست
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه رمش الست بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق