طريقه عمل كنافه عثمانلى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
اسم الوصفه\\\\\ كنافه عثمانلى
&&المقاديروالمكونات&&
كيلو كنافه
كوب سكر(200 جم)
كوب سمن سايحه(200 جم)
(الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 جم)
كوب وربع ماء(250 مل)
ملعقه عسل جلوكوز(25 جم)
ملعقه عصير ليمون(25 جم)
او نصف ملعقه ملح ليمون(10 جم)
(الحشو)
كيلو مانجو مكعبات
(الكريمه)
2 كوب كريم شانتيه بودر
5 كوب ماء مثلج
(الكريم باستيرى)
كوب كريم باستيرى
2 كوب ماء
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الشربات\\\\
- فى انا ندوب سكروعسل جلوكوز فى ماء وندوبهم مع بعض ونرفعها على النار لمدة 15 دقيقه ونضيف عصيرالليمون او ملح ليمون تاخد غلاوتين ونرفعها من على النار ونسيبه يبرد
لعمل الكريمه\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى مع ماء ونقلبهم مع بعض كويس لحد ما يتقل
- فى الميكسر نخفق كريم شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمها ونضيف عليه الكريم باسترى ونخفقهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى
- فى بوله نخلط كنافه وسكر ونقلبهم مع بعض
-ونجيب صاج وندهنه سمن ونضع فى الكنافه المفتته وندخلها الفرن تاخد لون ذهبى فاتح ونضيف عليها سمن وندخلها الفرن تاخد لون ونصفيها من السمن ونسقيها شربات ثقيل
- ونجيب بوله ونضع طبقه من الكنافه ثم طبقه من الكريمه ثم طبقه من مكعبات المانجو ثم طبقه من الكنافه ثم طبقه من الكريمه ثم طبقه من المانجو ثم طبقه من الكنافه وطبقه من الكريمه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
اسم الوصفه\\\\\ كنافه عثمانلى
&&المقاديروالمكونات&&
كيلو كنافه
كوب سكر(200 جم)
كوب سمن سايحه(200 جم)
(الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 جم)
كوب وربع ماء(250 مل)
ملعقه عسل جلوكوز(25 جم)
ملعقه عصير ليمون(25 جم)
او نصف ملعقه ملح ليمون(10 جم)
(الحشو)
كيلو مانجو مكعبات
(الكريمه)
2 كوب كريم شانتيه بودر
5 كوب ماء مثلج
(الكريم باستيرى)
كوب كريم باستيرى
2 كوب ماء
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الشربات\\\\
- فى انا ندوب سكروعسل جلوكوز فى ماء وندوبهم مع بعض ونرفعها على النار لمدة 15 دقيقه ونضيف عصيرالليمون او ملح ليمون تاخد غلاوتين ونرفعها من على النار ونسيبه يبرد
لعمل الكريمه\\\
- فى بوله نخلط كريم باستيرى مع ماء ونقلبهم مع بعض كويس لحد ما يتقل
- فى الميكسر نخفق كريم شانتيه مع ماء مثلج ونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف حجمها ونضيف عليه الكريم باسترى ونخفقهم مع بعض ونضعه فى كيس حلوانى
- فى بوله نخلط كنافه وسكر ونقلبهم مع بعض
-ونجيب صاج وندهنه سمن ونضع فى الكنافه المفتته وندخلها الفرن تاخد لون ذهبى فاتح ونضيف عليها سمن وندخلها الفرن تاخد لون ونصفيها من السمن ونسقيها شربات ثقيل
- ونجيب بوله ونضع طبقه من الكنافه ثم طبقه من الكريمه ثم طبقه من مكعبات المانجو ثم طبقه من الكنافه ثم طبقه من الكريمه ثم طبقه من المانجو ثم طبقه من الكنافه وطبقه من الكريمه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كنافه عثمانلى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كنافه عثمانلى للشيف حسن,مقاديركنافه عثمانلى للشيف حسن .طريقه كنافه عثمانلى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه كنافه عثمانلى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كنافه عثمانلى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه كنافه عثمانلى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق