اعلان

الجمعة، 1 نوفمبر 2019

طريقه عمل الهريسه الاسكندرانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل الهريسه الاسكندرانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


(الخليط)
3 كوب دقيق سميد(600 جم)
كوب الاربع دقيق ابيض
(175 جم)
كوب وربع جوزهند ناعم
(150 جم)
نصف كوب سمن
(100 جم)

كوب الاربع لبن دافئ(175 جم)
ربع كوب عسل جلوكوز(50 جم)
(الحشو)
كوب جوزهند مبشور(200 جم)
كوب مكسرات(200 جم)
كوب زبيب (200 جم)
نصف كوب عسل جلوز(100 جم)
(الشربات)
2 ونصف كوب سكر(500 مل)
كوب وربع ماء(150 جم)
عصير ليمونة


&&طريقه تحضيرالوصفه&&

الشربات\\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه على النارونسيبه يغلى لمدة 12 دقيقه ونضيف عصير ليمونه ياخد غلاوه ونرفعه من على النارونسيبه تبرد خالص

الحشو\\\\
- فى بوله نخلط جوزهند ومكسرات وزبيب وعسل جلوكوز ونقلبهم مع بعض
الهريسه\\\\
-فى اناء نضع دقيق سميد ودقيق ابيض وجوزهند وسمن ونقلبهم مع بعض كويس
-فى اناء على النار ندافى لبن وعسل جلوكوزونقلبهم مع بعض لحد ما العسل يدوب فى اللبن
- ونخلط خليط السميد مع خليط اللبن ونقلبهم حتى تجانس الخليط مع بعض كويس ويكون خليط رملى
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونصب فى نصف كميه العجينه ونفردها ونضع الحشو ونضع باقى كميه العجينه ونساويها ونقطعها
-وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه ولمه تخرج وتبرد ونصب عليها شربات ثقيل دافئ
-وتقدم وبالف هنا وشفا





طريقه عمل الهريسه الاسكندرانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياهوصفه الهريسه الاسكندرانى للشيف حسن,مقاديرالهريسه الاسكندرانى للشيف حسن .طريقه الهريسه الاسكندرانى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الهريسه الاسكندرانى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الهريسه الاسكندرانى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الهريسه الاسكندرانى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه







هناك تعليق واحد: