اعلان

السبت، 9 نوفمبر 2019

طريقه عمل فتة الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة


طريقه عمل فتة الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


(الحشو)
 بطه
بصله شرائح
1 كرات شرائح

كرفس شرائح
جزر شرائح
1 طماطم شرائح
برتقاله شرائح

تفاح شرائح
2 ورق لورا
 حبهان
 ملح
 فلفل

بهارات
روزمارى
زعتر
صلصه
 زيت
(السلق)
2 لتر ماء مغلى
1 بصل على 4
1 جزر شرائح
كرات
كرفس
حبهان
ورق لورا
مستكه
حبوب فلفل اسود
ملح
فلفل
(التوبينج)
نصف كوب سمن سايحه
نصف كوب زيت

نصف كوب صلصه
ربع كوب عسل ابيض
ملح
 فلفل
 زعتر
 روزمارى
(الارز)

4 كوب ماء مغلى
مكعب مرق
2 ونصف كوب ارز مصرى
 ملح
 فلفل

(الكشك)
2 ونصف ملعقه كبيرة سمن(60 جم)
5 ملعقه كبيرة دقيق(125 جم)
5 كوب لبن رايب
(1000 جم)

5 كوب شوربه(1000 جم)
نصف كوب ارز
(100 جم)
ملح\فلفل\جوزة الطيب
مكعب مرق

(البصل)
2 ونصف ملعقه زيت
(60 جم)

4 بصل مكعبات
ملعقه كبيرة دقيق
(25 جم)

( الصلصه)
2 ونصف ملعقه سمن
3 بصل مكعبات
3 ثوم مفروم
2 ملعقه صلصه
نصف ملعقه خل
نصف ملعقه سكر
5 طماطم مبشورة
نصف كوب ماء مغلى
 ملح
 فلفل
(الخبز)
2 كيس خبزبلدى قطع
ثوم مفروم
 سمن
 ملح
 فلفل



&&طريقه تحضيرالوصفه&&

للعمل الحشو\\\
- فى بوله نخلط بصل وبرتقال وتفاح شرائح وكرات وكرفس وجزر وطماطم ونتبله ملح وفلفل وحبهان وورق لورا وزعتر وزيت وصلصه ونقلبهم مع بعض ونحشى بيهم البطه ونقفلها برتقاله كبيرة


للعمل السلق \\\\
-فى اناء على النار فى ماء مغلى ونضيف بصل وجزروكرات وكرفس وحبهان ورق لورا ومستكه وملح وفلفل ولمه يغلوا مع بعض نضيف البطه ونسيبها تستوى على نار هاديه لمدة ساعه على الاقل

للعمل التوبينج\\\\
-فى اناء على النار نخلط سمن وزيت وصلصه وعسل وملح وفلفل وزعتر وزرمارى ونقلبهم مع بعض وتاخد غلاوة وندهن بيهم البطه ونضعها فى صاج وندخلها الفرن تاخد لون

للعمل الارز \\\\

- فى اناء على النار نغلى ماء ونتبله ملح وفلفل ومكعب مرق ونضيف الارزونقلبهم مع بعض ولمه يشرب الماء نخفض عليه النار ونسيبه يستوى على نارهاديه

للعمل الصلصه\\\\\
-فى اناء على النار فى سمن نشوح بصل ولمه ياخد لون نضيف الثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكروطماطم ونتبله ملح وفلفل وشطه ومكعب مرق ونضيف الشوربه ونسيبها تتسبك على نارهاديه

للعمل الكشك \\\\
-فى اناء على النار نشوح دقيق فى سمن ولمه ياخد لون ذهبى فاتح نضيف شوربه ونقلبهم مع بعض ونضيف لبن رايب ونتبلها ملح وفلفل ومكعب مرق وارزونقلبهم مع بعض لحد ما الارز يستوى  ولمه يستوى نرفعه من على النار
- فى بوله نخلط بصل ودقيق ونقلبه بعض, وفى اناء على النار فى زيت نحمر البصل تكون لونه ذهبى غامق


للعمل الخبز\\\\
- فى بوله فيها عيش وملح وفلفل وثوم وسمن ونقلبهم مع بعض ونضعهم فى صاج ندخله الفرن يتحمص شويه
- فى بوله نخلط بصل ودقيق ونقلبهم, وفى اناء على النار فى زيت نحمر البصل تكون لونها ذهبى غامق
-فى طبق التقديم نفرد نصف العيش ونضيف عليه كبشه من الصوص الابيض وكبشه من الصوص الاحمرونضيف نصف الارز ونضيف عليه كبشه صوص الابيض وكبشه صوص احمر ونضيف باقى العيش وصوص ابيض وصوص احمر وباقى الارز ونضيف عليه صوص الابيض والاحمر ونضع عليه البطه
وفى طبق التقديم نغرف الكشك ونرش على الوش بصل محمر
-وبقدم وبالف هنا وشفا



طريقه عمل فتة الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياهوصفه فتة الكشك للشيف حسن,مقاديرفتة الكشك للشيف حسن .طريقه فتة الكشك بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه فتة الكشك, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل فتة الكشك
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه فتة الكشك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه






Related Posts:

0 التعليقات:

إرسال تعليق