&&المقاديروالمكونات&&
3 خبز فينو
ربع كوب مايونيز(50 جم)
ملعقه صلصه حاره(25 جم)
2 خس كابوتشى
طماطم شرائح
2 صدر فراخ فيليه
ملعقه مسطرده(25 جم)
ملعقه زيت(25 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه شطه(10 جم)
2 ونصف كوب دقيق(500 جم)
(العجينه)
كوب وربع دقيق(250 جم)
نصف كوب نشا(100 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(10 جم)
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل(10 جم)
نصف ملعقه شطه(10 جم)
2 بيضه
كوب لبن(200 جم)
زيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله نخلط دقيق ونشا وبيكنج بودروملح وفلفل وشطه ونقلبهم مع بعض وفى بوله نخلط لبن وبيض ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الدقيق ونقلبهم مع بعض لحد ما تكون عجينه سائله ونسيبها ترتاح نصف ساعه ونضع فيها قطع الفراخ
- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الفراخ
- ونجيب فينو ونفتحه ساندوتش ونضع فى مايونيز وصلصه حار ونرص عليه خس وشرائح طماطم ونرص قطع الفراخ
- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل ساندوتش فراخ زنجر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ساندوتش فراخ زنجر للشيف حسن,مقاديرساندوتش فراخ زنجر للشيف حسن .طريقه ساندوتش فراخ زنجر بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه ساندوتش فراخ زنجر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ساندوتش فراخ زنجر
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه ساندوتش فراخ زنجر بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
0 التعليقات:
إرسال تعليق